0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Gree klímák

  A számos kiemelkedő légkondicionáló gyártó közül nem mindig egyszerű a választás. Most a magas minőséget képviselő, világszerte elismert Gree klímagyárat mutatjuk be.

  A Gree klímagyár 1991-ben alakult Kínában, Zhuhai városában. A gyár gyorsan nemzetközivé nőtte ki magát, amely a folyamatos kutatás-fejlesztésnek, az új gyártási technológiáknak, valamint a fejlett értékesítési és marketing módszereknek köszönhető. Ma már 14 brazíliai, pakisztáni és kínai gyárral rendelkezik, valamint 90 000 alkalmazottal. A világ 200 országában van jelen kiváló minőségű, piacvezető termékeivel. Egyaránt kínál termékeket a lakossági és a kereskedelmi piacra. Számos nagy, nemzetközi beruházást támogat, jelen volt a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékokon, a 2010-es Dél-afrikai FIFA Világbajnokságon, és a 2016-os brazíliai nyári olimpiai játékok épületében is. A kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listájának élére került 2012-ben, és azóta is megtartotta előkelő helyét. Emellett elnyerte a „World Brand” kitüntetést is, 2015-ben pedig a Forbes magazin legnagyobb nyilvános cégeket felsorakoztató listájának 385. helyén szerepelt.


  Klímák energia besorolása, avagy mennyit fogyaszt egy klíma?

  melyik-klimat-valasszamKlímavásárláskor számos szempontot figyelembe kell vennünk: Például, mekkora helyiséget szeretnénk hűteni, oldalfali vagy mennyezetbe építhető berendezést válasszunk, legyen-e előre beprogramozható a készülék stb. De egyik legfontosabb szempont a klíma energia besorolása, hiszen jelentős összeget spórolhatunk meg, vagy épp adhatunk ki attól függően, hogy milyen berendezést választunk.

  Ma már a legtöbb gyártó számára fontos a környezettudatosság, így igyekeznek minél energiahatékonyabb légkondicionálókat létrehozni, amelyek az A+, A++ és A+++ energiabesorolású kategóriába esnek. Egy modern, inverteres klíma 3,5 kW-os teljesítménnyel általában 600-1000 W körüli óránkénti áramfogyasztással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy 40 Ft/kWh árral kell számolnunk óránként. Amikor már lehűlt a szoba és csak a hőmérsékletet szeretnénk fenntartani, akkor már nem a 600-1000 W fogyasztással érdemes számolnunk, hanem 300-600 W-al kapunk reális kalkulációt. Egy közepes méretű lakás esetében, amennyiben egy klímaberendezés működik, általában 6000-8000 Ft/hó lesz a várható villanyszámla növekedés, ami a nyári hónapokra vetítve 20 000-25 000 Ft-ot jelent. Persze a személyes igények és a klíma egyéni tulajdonságai befolyásolhatják ezt az összeget.


  Kazettás klímák

  Mit kell tudni a kazettás klímákról?

  A különböző hűtő-fűtő berendezések között nem mindig egyszerű a választás. Most a kazettás klímát mutatjuk be részletesen, hogy ezáltal segíthessük döntését.

  A kazettás klíma a split klímák egyik típusa. Az a légkondicionáló, amelyik a legdiszkrétebb megjelenéssel rendelkezik.  Mivel a beltéri egysége az álmennyezetebe kerül beépítésre, nem foglal helyet, szinte észrevétlen marad. Diszkrét megjelenésének köszönhetően népszerű az irodaépületek, konferencia termek, szállodák, bevásárlóközpontok és vendéglátóhelységek körében. Természetesen otthonunkba is beszerelhetjük, mivel amellett, hogy esztétikusan beleolvad a mennyezetbe, számos egyéb kiemelkedő tulajdonságot tudhat magáénak.

  Rejtett megjelenése mellett fontos, hogy a kazettás klímák beltéri egysége több, különböző irányú kifúvással rendelkezhet. A légkondicionáló típusától függően egy, két vagy négy irányú kifúvásról is beszélhetünk.


  Daikin klímák

  A Daikin klímák méltán népszerűek, hiszen ár-érték arányban igazán kiemelkedőek. Emellett környezetbarát, A+++ besorolással rendelkeznek és rendkívül változatos designvariációkban elérhetők, így könnyedén megtalálhatjuk az igényeinknek leginkább megfelelőt. Ismerje meg segítségünkkel a Daikin klímakínálatát!
  A Daikin egyaránt megoldást kínál lakossági, kereskedelmi, szállodai, irodai, ipari, technológiai, valamint szabadidős tevékenységeket kínáló intézményi felhasználásra.

  Lakossági felhasználásra kiváló minőségű, magas élettartamú oldalfali inverteres split klímák és multi split rendszerek találhatók kínálatában, mely termékek mindegyike a tökéletes komfortérzet biztosítása érdekében jött létre. A klímák intelligens vezérlése és beépített „szeme” segít abban, hogy otthonában megtapasztalhassa a maximális kényelmet. Innovatív technológiájának hála, a klímarendszer érzékeli az ön jelenlétét, így nem fújja önre a hideg levegőt, kellemes, egységes hőérzetet biztosítva. A Daikin számára a fogyasztói elégedettség a legfontosabb, így a nulla hibatolerancia elvét követi, azaz klímáit folyamatosan teszteli, ezáltal kiküszöbölve a legkisebb hibákat.


  Klímatípusok – melyiket válasszam?

  Minden klímának egy a célja: kellemes hőmérsékletet biztosítani a forró nyári napokon. A hűtés mellett azonban számos egyéb tulajdonságot érdemes figyelembe venni vásárlás során.

  Nem mindegy, hogy hány helyiség és milyen nagyságú terek hűtéséről van szó. Az egyenletesen elosztott levegő fontossága, a zajszint és nem mellesleg az ár mind-mind fontos szempontok klímaválasztás esetén. Aggodalomra azonban semmi ok, segítünk! Az alábbiakban bemutatjuk a hűtőrendszer típusokat azok főbb tulajdonságai mentén, előnyeik és hátrányaik ismertetésével.

  Monoblokk klímák

  A monoblokk klímák közé tartoznak a mobilklímák és az ablakklímák, amelyek egy egységből állnak. Ebből következik, hogy működésükhöz nincs szükség csővezetékre, csupán egyetlen csövet szükséges a kültérbe vezetni, így nem igényelnek bonyolult szerelést, de zajszintjük magasabb, hatásfokuk pedig csekélyebb társaiknál.

  Az ablakklíma rendszerint falba vagy nyílászáróba kerül beépítésre, így vásárlás előtt érdemes alaposan megtervezni a helyét. 

  A mobil klíma egy helyiség lehűtésére kiváló, ám nagyobb szobák, teljes lakások megfelelő hőérzetének biztosítására nem alkalmas. Előnye, hogy könnyű és hordozható, így akár a különböző szobák között cserélgethetjük a helyét.


  Klíma szűrőbetétek a klímaberendezésekben!

  https://helloklima.com/blog/hogyan-tisztitjak-a-levegot-a-modern-klimaberendezesek/84

  A modern légkondicionáló berendezések nagy előnye, hogy szűrik és tisztítják a helyiségek levegőjét.

  Mivel a berendezések többsége cirkuláltatja a beltéri levegőt, erre mindenképpen szükség is van.

  Ezen kívül egészségügyi okok miatt is fontos, hogy egy légkondicionáló biztosítsa a felhasználók
  tiszta levegőjét – erre különösen nagy szükség lehet a nagyvárosokban, ahol a
  levegőszennyeződés miatt a szálló porban található mikrorészecskék a tüdőbe tapadnak,
  hosszútávon károsítva az egészségünket. Blogunkban a különböző szűrőket fogjuk bemutatni.


   


  Mitsubishi klímaszerelés

  Mivel egy klímaberendezés hosszútávon üzemel otthonában vagy vállalkozásában, érdemeshttps://helloklima.com/blog/mitsubishi-klimaszereles/83

  körültekintően, a lehetséges opciókat áttanulmányozva felkészülni a mefelelő típus választására. Az erre fordított idő biztosan megtérül majd hosszútávon, mind a berendezés megbízhatóságát, energiahatékonyságát, garanciájának érvényesíthetőségét, mind az Ön egészségét és kényelmét illetően. A Mitsubishi a legszélesebb kínálattal rendelkező klímagyártó a piacon.


  Klíma panellakásba

  https://helloklima.com/blog/klima-panellakasba/81

  Cégünkhöz a legtöbb klímaszereléssel kapcsolatos kérdés és megrendelés panellakások tulajdonosaitól érkezik.

  Ennek egyszerű oka van:

  A panellakásokban a nyári meleg nagyon hamar elviselhetetlenné válik. A panelházak sajnos szerkezetileg nem a legjobb konstrukcióval rendelkeznek. Ennek kiküszöbölésére, és jóval komfortosabb otthonok kialakítására alkalmasak a modern inverteres klímaberendezések, amelyek nemcsak hűtenek, de egyenletes hőmérséklet fenntartásával és hatékony energiafelhasználással fűtenek is.


  Klíma Fűtésre

  https://helloklima.com/blog/klima-futesre/34

  FŰTÉS KLÍMÁVAL  - A PRAKTIKUS MEGOLDÁS - az Ön otthonában

  Itthon még nem annyira ismert a lakosság körében a klíma berendezéssel történő fűtés. 

  Egyáltalán nem túlzás kijelenteni, hogy a klímákkal kapcsolatban a három leggyakoribb tévhit a következő:

  1. Csak hűtésre való
  2. Drága vele fűteni.
  3. Környezetszennyező.