0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Hitachi hőszivattyúk

  Hitachi levegő- víz hőszivattyúk

  A Hitachi Yutaki hőszivattyú termékcsalád ma az egyik leghatékonyabb és legkönnyebben kezelhető hőszivattyú-sorozat a piacon. Eredeti Japán gyártó, magas minőségű és kitűnő tervezésű termékekkel. A Yutaki termékcsalád minden tartományában a maximális A+++ energiabesorolással rendelkezik, így Ön csökkenti az áramfogyasztását, és kifizetéseit.
  A Hitachi gyár a fűtőberendezések gyártásában, több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik, sok saját fejlesztése a többi piaci szereplőnek is irányt mutatott. Több mint 4,5 millió ASHP rendszert gyártott ez idő alatt, és több mint 400 000 visszatérő vásárlója lett Európa-szerte. Az Európai gyáruk a teljes Yutaki levegő- víz hőszivattyú-családot gyártja, úgy tervezve, hogy megfeleljen a helyi európai országok lakosságának az igényeihez. Készülékei -25°C külső hőmérsékletig működnek.
  A gyártó teljes kínálata minden igénynek megfelelnek, rendszerei hűtésre- fűtésre, használati meleg víz előállításra ideálisak. Korszerűsítés esetén akár a meglévő rendszer használatára is van lehetőség, mivel a gyártó felismerte az igényeket a vásárlók részéről.hitachi-hoszivattyu

  A gyártó típusai:

  Hitachi Yutaki M monoblokk hőszivattyúk 6- 16 kW-ig.
  Tökéletes kis helyekre, mivel egy egységből áll a rendszer.
  A Hitachi monoblokk hőszivattyús rendszert bármilyen típusú ingatlanba történő beépítésre tervezték , különösen
  korlátozott helyű otthonokban. Mivel egy kompakt rendszer egyetlen kültéri egységből áll, a rendelkezésre álló belső tér változatlan marad nem szükséges átalakítást végezni az ingatlanban, a beltéri egység részére, mivel nincs.
  A Hitachi monoblokk hőszivattyúk ideálisak fűtési rendszerek korszerűsítésére, padló fűtéshez, meglévő fűtés rendszerekhez. Használati meleg víz előállításához szükséges egy HMV tárolót telepíteni.
  A készülék telepítéséhez nem szükséges klíma telepítő szakember, mivel gyárilag zárt rendszer, az ózon bontó gázok kezelése nem szükséges. 

  Hitachi S Combi levegő- víz hőszivattyú 4,3-16 kW-ig.
  Megfelelő fűtés, hűtés, használati meleg víz előállítás és tárolás egyetlen, praktikus, kompakt kialakítású készülékben. HMV tárolós változat, magas szezonális hatásfokkal (COP=5,25) Használati meleg víz tároló 200 és 260 literes változatban is telepíthető. A berendezések R410 gázzal töltöttek, ami hatékonyabb hűtőközeg fűtésben, mint a többi forgalomban lévő gáz. Meglévő használati rendszerünket kiválthatja, hatékony, és gazdaságos üzemeléssel. Megfelelő padló, és felület fűtéshez.
  A készülékben beépített a medencefűtés funkció és akár szolár rendszer csatlakoztatási lehetőséggel. 

  Hitachi S80 Hőszivattyú
  YUTAKI S80 Levegő- víz hőszivattyú Magas hőmérsékletű (80°C)
  Két hűtőközeggel működik: R410A és R134A. A készülékben használatakor az intelligens kaszkádkör a hőigénytől függően automatikusan kiválasztja a szivattyú működési paramétereit, beleértve a hűtőkört is. Ha alacsony a hőigény, a szivattyú R410A-val működik. Amíg a szivattyúnak több hőt kell termelnie, elindul egy második kör R134a hűtőközeggel. A Hitachi Yutaki hőszivattyú folyamatosan szabályozza az energia- és hőfogyasztást, optimális kényelmet biztosítva a lakossági belső terekben. A használati meleg víz tartályban rozsdamentes acél szűrő található, amely megvédi a vizet a mikroorganizmusok elszaporodásával szemben - még akkor is, ha az hosszabb ideig áll a tartályban.
  Meglévő radiátoros fűtésrendszer és bojleres rendszerhez felújítás esetén ideális választás a készülék. Ideális kazán cseréhez, ahol magas előremenő hőfokra volt szükség. Akár 80°C-os fűtési és használati meleg víz előállítása,akár -20 °C környezeti hőmérsékleten is.
  Telepíthető külső vagy beépített HMV tárolós készülékkel.
  A Smart cascade® technológiának köszönhetően akár 80°C-os fűtővíz is rendelkezésre áll.
  Alacsonyabb hőmérséklet igény esetén is a készülék kiváló (COP=5,00) szezonális hatásfokával bizonyítja a piacon kimagasló a többi gyártóhoz képest. Igazi Japán minőségi termék.
  1 és 3 fázisú kivitelben.

  Ezen Hitachi hőszivattyúk,olyan rendszerek amelyek fűtést biztosítanak, úgy hogy a kültérből hőt vonnak el, és az R410 hűtőközeg képes ezt a hőt szállítani a rendszeren belül, ahol képes átadni a hőt a hevíteni kívánt folyadéknak. Ezért nagyon elterjedt lakossági hűtő- fűtő rendszerekben is.
  Mivel a régebbi gáz- és olajtüzelésű kazánok energiát pazarolnak, és költséges az üzemeltetésük, mivel a komfortszint és a meleg víz fenntartásához szükséges tüzelőanyag és energia igény magas. Ezzel szemben a Hitachi hőszivattyúk a külső levegő hőét tudják szállítani és átadni a rendszeren belül.
  Csökkentse Ön is az energiafelhasználását és üvegházhatású gázok kibocsátását a Helloklima.com által forgalmazott hőszivattyúkkal még ma. Szakmai kérdésekben keressenek bizalommal.