0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Midea klíma

  midea-klimaMidea Klíma

  A Midea a hazai piacon mindig is komoly poziciót foglalt el, de amóta az elektromos árak megemelkedtek, és nőt a lakossági igény a fűtős klímákra, a gyártó piacvezető szerepet tőlt be a Magyarországi piacon. A Midea fejlesztéseit jelenleg több forgalamzó is átvette, mint Vivax, és a Fisher klíma Ezen forgalmazók készülékei a Midea gyáraiban készülnek, bérgyártásban. Mint: 

  A Midea fűtésre optimalizált készülékei piacvezetők, az összes áru kereső portálon. Cégünk is forgalmaz és beszerel telepítési csomagban is Midea klímaberendezések -et. A Midea klímát még elég kevesen ismerik, ezért bemutatjuk a Midea céget alaposabban. A Midea hőszivattyúk, és Midea klímaberendezések jók. A Midea kiváló márkanévnek minősül, hiszen alapos fejlesztés, tesztelés, és hosszú probléma mentes garanciaidő jellemzi a Midea termékeket. A Klímaszerelők is szeretik a Midea márkát, hiszen az időszakos tisztításon kívül, amelyet időnként minden klímaberendezésen és hőszivattyún el kell végezni, nincs más gond velük. Legkeresettebb modellek:

  Cégünk több éve árusít és telepít Midea fűtésre és Midea klímaberendezést az egész országban. A Midea Group Co. Ltd. háztartási és kereskedelmi elektromos készülékeket gyárt és értékesít.  A céget Xiangjian He alapította 1968-ban, és székhelye Foshanban, Kínában található.Üzleti szegmensei közé tartozik a háztartási nagy és kisgépek, elektromosság és logisztika.  2018-ban a cég körülbelül 135 000 embert foglalkoztat Kínában és a tengerentúlon, 200 leányvállalattal és több mint 60 tengerentúli fiókteleppel. A Midea csoportot 2013 óta jegyzik a Shenzhen Stock Exchange -en. 2016 júliusa óta szerepel a Fortune Global 500-as listán.

  A Midea 2007-ben nyitotta meg első tengerentúli gyártóüzemét a Ho Si Minh- városon kívüli Vietnami Ipari Parkban. Ezzel a vállalat nemzetközi terjeszkedésének időszaka kezdődik. 2010-ben jön létre az első vegyesvállalat a Midea és az amerikai Carrier Corporation légkondicionáló gyártója között. Első közös vállalkozásuk Miraco Carrier néven Kairóban, Egyiptomban működik. A következő évben a Midea és a Carrier folytatta ezt az együttműködést, szorosan hálózatba kapcsolt vegyesvállalatok gyűjteményét alkotva Brazíliában, Argentínában és Chilében, valamint külön egy másikat Indiában. 2012 augusztusában a Midea Group igazgatósága bejelentette, hogy a cég alapítója, He Xiangjian lemondott elnöki posztjáról. A Guangdong Midea Electric elnökét és Paul Fang elnököt nevezték ki a Midea Group új elnökévé. 2014 végén a kínai elektronikai óriás, a Xiaomi 1,2 milliárd CN¥-t fektetett be a Midea Group 1,2%-os részvényeinek megvásárlásával. Ezzel egy időben bejelentették a két cég közötti szoros együttműködést is.

  midea-klima2016-ban a Midea három nagy felvásárlást hajtott végre, amelyek közül az első a Toshiba háztartási gépekkel foglalkozó üzletága volt 477 millió USD-ért, ezt követte a KUKA , a német robotikai cég még nagyobb felvásárlása. Végül decemberben az Eureka, a padlóápolásra szakosodott márkát vásárolták meg az Electrolux AB-tól. A Midea fő tevékenysége háztartási gépek, Midea hőszivattyú,  Midea otthoni klímák és kereskedelmi klímaberendezések gyártása. Saját neve alatt értékesíti a termékeket belföldön, miközben exporttevékenységének nagy része OEM -ként és ODM -ként folyik számos jól ismert globális márka számára. Az elmúlt években a Midea egyre több külföldi piacon kezdte elindítani saját márkáját, mint például Brazíliában, Argentínában, Chilében, Indiában, Egyiptomban és Délkelet-Ázsia legtöbb országában. A Midea évente több mint 40 formatervezési díjat nyer számos neves, globális design show-n, mint például a Red Dot és más tervezési versenyeken. Klímaberendezéseik szépek, áram vonalasak és jól illeszkednek bármilyen belső tár hangulatához.

  A közelmúltban a Midea fenntartotta azt a hagyományt, hogy a kiadás, bevételt úgy méretezi, hogy a vállalati bevételek 4%-át folyamatosan kutatási és fejlesztési erőfeszítésekbe fekteti vissza. Nagyon sokat foglalkoznak a felhasználói visszajelzésekkel, az észrevételeket, és a jó ötleteket pedig beépítik az újabb berendezéseikbe. Ezért a Midea márka nem csak Európában, hanem Kínában és Amerikában is nagy népszerűségek örvend. A szellemi tulajdon területén a Midea az utóbbi időben az innováció terén elért eredményeinek bejegyzésére törekszik: a Midea által 2000 és 2004 között benyújtott szabadalmi és közüzemi bejelentések száma 2-ről több mint 40-re nőtt. Ha Önnek is szüksége van Midea hőszivattyú -ra vagy Midea klíma berendezésre, akkor válasszon webáruházunk széles kínálatából, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.