0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Gree monoblokk hőszivattyú

  A Gree Versati monoblokk hőszivattyú megfelelő választás, megfizethető, és környezetbarát megoldás fűtési rendszerünk korszerűsítéséhez.
  Használható, padlófűtés üzemeltetéshez, használati meleg víz készítéshez, radiátoros rendszerekhez, és természetesen fan coil beltéri egységhez. Megbízható fűtést- hűtést, és használati meleg vizet biztosít bármely lakossági alkalmazás számára az év bármely évszakában. A DC Inverter technológia lehetővé teszi a felhasználói igényektől függő kapacitásszabályozást, a maximális energiahatékonyság elérése érdekében, az A+++ osztályba sorolható. 
  Au új Gree Versati IV modellek csendesebb működéssel, és magasabb hatékonysággal minden felhasználó álma. Az új monoblokk hőszivattyúk egyedi SEER és SCOP értékkel, H tarifára is megfelelnek. Új típusai:

  gree-versati-IV-monoblokk-hoszivattyu

  A Versati levegő-víz egyenáramú inverteres hőszivattyús rendszer egy kültéri egységből áll, amely magában foglalja a kompresszort, a hőcsrélőt és a beltéri egységet, amelyek mindegyikét egy központi vezérlő vezérli. A Versati hőszivattyúkat teljes fűtési és hűtési rendszerként tervezték, amely bármilyen körülmények között lehetővé teszi a működést, akár -25°C-os hőmérsékleten is! Környezetbarát R32 hűtőközeget használ. Elérhető egy és három fázisú kivitelben is.

  Az új vezérlő, a SMART integrációja megkönnyíti és lehetővé teszi olyan új funkciók bevezetését, mint a távirányító, a Wi-Fi.

  A Gree monoblokk hőszivattyús rendszer megkönnyíti a telepítést, mivel nincs beltéri egysége. Ultra hatékony kétfokozatú kompresszora akár 60 °C-os kilépő hőmérsékletű meleg vizet is képes előállítani. Akár radiátorokon, fan coilokon, vagy padlófűtési rendszereken át. Teljesítménye 6 kW és 16 kW között elérhető. Ez a hőszivattyú, A+++ energiahatékonyságú, ideális lakásokba, családi házakba, ipari és kereskedelmi ingatlanokban is.
  A monoblokk levegő-víz hőszivattyú előnye a egyszerű és kompakt felépítése. Mincs szükség freon beépítésre.

  A Gree Versati IV hőszivattyút egy intuitív, érintésérzékeny vezérlővel is ellátták, amely lehetővé teszi az összes szükséges paraméter beállítását. A vezérlő beépített wifi modullal rendelkezik, melynek köszönhetően alkalmazásszintről vezérelhető a készülék. A szivattyú csatlakoztatható a BMS intelligens épületfelügyeleti rendszerhez (opcionális). A Versati IV egy komplett DC inverteres levegő-víz hőszivattyú, amely hűtési funkciókat, fűtést és használativíz-melegítést, valamint SCOP 4,8-ig terjedő energiahatékonyságot tartalmaz.

  A fűtéshez a környezeti hőmérséklete akár -25 fok is lehet, a készülék stabilan dolgozik, és teszi a dolgát. Előnyei:

  • Korrózióvédelemmel ellátott elem GOLD FIN,
  • Csendes üzemmód,
  • Széles üzemi feszültségtartomány,
  • Kompakt kialakítás,
  • Alacsony energiafogyasztás,
  • 5 különböző felhasználási mód: Fűtés- Hűtés- Meleg víz használathoz- Fűtés és Használati melegvíz - Hűtő és meleg víz használatra.

  A Gree Versati IV monoblokk rendszer integrált felépítése, amely csak a kültéri egységből áll, egyszerű telepítést tesz lehetővé, miközben csökkenti a telepítési költségeket. Padlófűtési rendszerre csatlakoztatható, radiátorokkal, fan coilokkal, melegvíz tartály hozzáadásával melegvíz előállítására is van lehetőség. A Versati IV Monoblokk típus ideális olyan alkalmazásokhoz, ahol a kültéri egység olyan közel helyezhető el, ahol meleg vízre van szükség, és ahol az egyszerű telepítés megköveteli, mivel a split egységekhez képest kevesebb telepítési erőforrást igényel. A készülék telepítéshez nincs szükség klíma telepítőre, ellenben a beüzemeléshez és garancia érvényesítéshez igen. A termék értékesítésével kapcsoaltban keresse értékesítő kollégánkat.