0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Gree hőszivattyú

  gree-hoszivattyuGree hőszivattyú használata jelentős energiamegtakarítást jelent, a környező levegőből származó hő teljesen ingyenes, és egyetlen üzemeltetési költsége a hőszivattyú működtetésére felhasznált villamos energia. Csak 20% -ra van szükségünk, a fennmaradó 80% a környezetből származik, és egyáltalán nem fizetünk érte!

  A Gree levegő víz hőszivattyú   A Gree rendszerei két részre oszthatók, egyrészt a Gree monoblokk rendszerre, másrészt az univerzális Gree Versati All In One rendszerekre. Az általános Gree hőszivattyú vélemény szerint sikerült a cégnek kiváló ár-érték arányú termékeket létrehoznia. Ezek a hőszivattyú rendszerek minden igényt kielégítenek, amely felmerülhet.

  A monoblokk rendszerű hőszivattyús fűtésnél a gyártó egy blokkba, a kültéri egységbe szereli a levegő-víz hőcserélőt és a vízszivattyút is. Így a monoblokk hőszivattyú nem igényel további hűtőköri munkálatokat, azaz a berendezés ki és belépő fűtési vízcsonkjain keresztül a fűtésszerelő közvetlenül az épület fűtésrendszerére csatlakoztathatja a megtermelt hőenergiát.

  Színes érintőképernyős kezelőpanel, új funkciókkal. Hibakódok törlése a menüből, áramfelvétel korlátozás, külön bojler légtelenítési lehetőséggel.

  Gree monoblokk fűtés rendszerek egy blokkban tartalmazzák a hőcserélőt, a kompresszort és a hőleadó felületet is. A Gree monoblokkba bevezetjük a hideg vizet, és a kimeneten forró vizet kapunk, tehát közvetlenül a fűtésrendszerbe köthető, és kiválthatja a gázkazánt.

  A monoblokk hőszivattyú előnyei

  gree-monoblokk-hoszivattyuA gyári forrasztások megbízhatóságának köszönhetően nincs szükség kötelező szivárgás vizsgálatra. Nincs szükség F-gáz jogosultságra a telepítéshez, azaz nincs szükség hűtőköri munkálatokra, így megspórolható a hűtőköri telepítési költség, azaz a fűtésszerelőnk is telepítheti a berendezést. A monoblokkos hőszivattyúnál a kültéri egységbe gyárilag összeépített hűtőkör miatt, abszolút kizárható a hűtőközeg szivárgásra visszavezethető esetleges fűtés leállás, így nem maradhatunk fűtés nélkül egy rosszul elvégzett, utólagos kalorikus-hűtőköri telepítés okán, ami egy split rendszernél sajnos bármikor előfordulhat. Ha mégis ilyen problémánk lenne, az gyártói garancia alá esik.

  A monoblokk hőszivattyút akár a saját megbízott fűtésszerelőnk is telepítheti, mivel ez egy hűtőkörileg gyárilag készre szerelt kompakt megoldás, ugyanakkor a készülék tényleges beüzemelését (elektromos bekötés, programozás), minden esetben a hőszivattyú forgalmazójára kell bíznunk a garancia érvényesítése miatt. A monoblokk rendszerből is többféle kapacitású létezik, így mindenki megtalálhatja a szükségleteinek leginkább megfelelő teljesítményű készüléket. Ebben is tudunk segíteni, ha felveszik velünk a kapcsolatot.

  A Gree levegő víz hőszivattyúk a környezetbarát R32 hűtőközeget használják, melynek sokkal kevesebb káros hatása van az üvegházhatásra. A Gree hőszivattyús fűtésrendszerei minden igényt kielégítenek. Kiváló megoldás az ingatlanok hűtésére-fűtésére, miközben a környezetvédelem szempontjából káros gáz kibocsátás nem történik. A hőszivattyú nem szennyezi a levegőt, és megújuló energiaforrást használ. A helyi áramszolgáltató igény esetén GEO tarifával támogatja azon ügyfeleit, akik ezt a típusú levegő-víz hőszivattyút telepítik otthonukba. Igényes beltéri egységgel.

  A Gree Versati szivattyúk extrém külső körülmények között is működhetnek. A fűtési, a környezeti feltételek -25 ° ~ 35 ° C-on,  hűtésre 10 ° ~ 48 ° C-on alkalmas. Az alkalmazott kétfokozatú rotációs kompresszor, amely R32 töltőgázzal működik, biztosítja a magas hatékonyságot. Az eszközök képesek széles tartományban szabályozni a víz hőmérsékletét. Padlófűtési rendszerekhez is használható.

  gree-hoszivattyuA GREE All in One Levegő- Víz Hőszivattyú, Beépített HMV tartállyal megfelelő választás különböző típusú ingatanok hűtésére és fűtésére. Kényelmes vezérlést és csendes működést tesz lehetővé. A beépített rozsdamentes melegvíz tartály biztosítja a folyamatos és zökkenőmentes forróvíz ellátást a háztartásban, miközben a fűtés is kiváló hatásfokkal üzemel.

  A GREE Versati III hőszivattyúkat nemcsak a hatékony és megbízható működés jellemzi, hanem az alacsony zajszint is. A gyártó megtesz mindent annak érdekében, hogy a Gree készülékek a legnagyobb hatékonyság mellett is csendesen működjenek.

  Műszaki újdonságok, intelligens vezérlés: Az alkalmazott érintésvezérlő számos funkcionális vezérlési lehetőséggel rendelkezik. Az egyik legfontosabb funkció az időjárás-szabályozás. A külső hőmérséklet alapján a szabályozó az energiafogyasztás további csökkentése és a hatékonyság növelése érdekében beállítja a készülék működési paramétereit. Az intelligens vezérlő alapfelszereltségként rendelkezik egy Wi-Fi modullal, amely lehetővé teszi a hőszivattyú távvezérlését az alkalmazás szintjétől.

   

  Gree Electronics:

  A Gree Magyarországon piacvezető, és nem ok nélkül: ár-érték arányban verhetetlen. A legnagyobb kínai gyártó a világon. Cégünk is előszeretettel ajánlja mindenkinek, minőségi és megbízható termékeket gyártanak. Termékeiket sokféle kombinációban forgalmazzuk, és szereljük. Mind háztartási, mind ipari célú klimatizálásra, fűtésre és hűtésre is egyaránt kitűnők a GREE termékei.  A GREE céget 1991-ben alapították, 25 éve piacvezető Kínában. A cég teljesítményét 8000 mérnök, és többszáz kutatólaboratórium munkája alapozza meg, több, mint tízezer szabadalmat jegyeztek be az elmúlt 29 évben. Minőségi teljesítményüket az Euromonitor International Ltd. Piackutató cég által minden évben kiadott tanúsítvány is igazolja 2015 óta. A világszerte közkedvelt márka házi- és ipari felhasználásra egyaránt készít légkondicionáló berendezéseket.

  Ha bármiben segíthetünk úgy, mint előzetes helyszíni felmérés, az igények alapján a legjobb és leghatékonyabb Gree hőszivattyú kiválasztása, telepítése, akkor kérjük forduljon hozzánk bizalommal.