0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Daikin klímák

  A Daikin klímák méltán népszerűek, hiszen ár-érték arányban igazán kiemelkedőek. Emellett környezetbarát, A+++ besorolással rendelkeznek és rendkívül változatos designvariációkban elérhetők, így könnyedén megtalálhatjuk az igényeinknek leginkább megfelelőt. Ismerje meg segítségünkkel a Daikin klímakínálatát!
  A Daikin egyaránt megoldást kínál lakossági, kereskedelmi, szállodai, irodai, ipari, technológiai, valamint szabadidős tevékenységeket kínáló intézményi felhasználásra.

  Lakossági felhasználásra kiváló minőségű, magas élettartamú oldalfali inverteres split klímák és multi split rendszerek találhatók kínálatában, mely termékek mindegyike a tökéletes komfortérzet biztosítása érdekében jött létre. A klímák intelligens vezérlése és beépített „szeme” segít abban, hogy otthonában megtapasztalhassa a maximális kényelmet. Innovatív technológiájának hála, a klímarendszer érzékeli az ön jelenlétét, így nem fújja önre a hideg levegőt, kellemes, egységes hőérzetet biztosítva. A Daikin számára a fogyasztói elégedettség a legfontosabb, így a nulla hibatolerancia elvét követi, azaz klímáit folyamatosan teszteli, ezáltal kiküszöbölve a legkisebb hibákat.

  A környezettudatosság kiemelkedően fontos számára, így megújuló energiaforrásokat alkalmaz, amelyekkel csökkenti ökológiai lábnyomát. A klímaberendezések energiakezelési eszközeivel ön is könnyedén szabályozhatja energiafogyasztását. A Daikin termékek a piacon elérhető legkiválóbb energiahatékonysági kategóriába tartoznak. A klímák amellett, hogy stabil hőmérsékletet, penésztől és allergénektől mentes, friss levegőt biztosítanak az egész lakásban. A klímák négy színváltozatban elérhetők: fehér, ezüst, matt fekete és fekete akác árnyalatokban illesztheti be otthonába.
  Az oldalfali split klíma esetében egy kültéri egységhez egy beltéri egység kapcsolható, ezáltal egy szoba hűtésére vagy fűtésére alkalmas, beszerelése pedig rendkívül egyszerű. A multi split rendszer esetében egy kültéri egységhez akár öt beltéri egység is kapcsolható, így öt különböző helyiség hűtésére vagy fűtésére is alkalmas, amelyek külön vezérelhetők. A vezérlés rendkívül egyszerű, a Daikin alkalmazását letöltve, akár okostelefonunk segítségével is szabályozhatjuk klímaberendezésünket. Lehetőségünk van helyiségenkénti szabályozásra, azaz a különböző szobákban külön-külön beállíthatjuk a kívánt hőfokot, illetve heti programot is készíthetünk. Ez igazán hasznos, ha az egyes családtagok napi rutinja különböző. Például beállíthatjuk, hogy mire gyermekünk hazaér az iskolából kellemes hőmérséklet fogadja, viszont a távoltöltött időben, csak szinten tartást végezzen a rendszer.
  Ha több helyiséget szeretnénk hűteni, akkor érdemes a multi split rendszert választani. A kültéri berendezés falra, tetőre, vagy erkélyre is telepíthető, a beltéri klíma esetében pedig választhatunk oldalfali, álmennyezeti légcsatornázható vagy padlón álló készüléket is.  A multi split klímarendszer előnye, hogy kevesebb munkával jár, mint a különálló splitek beszerelése. Csendes működésének köszönhetően ön zavartalanul élvezheti otthonában a kellemes hőmérsékletet a legforróbb nyári napokon is.

  A Daikin legnépszerűbb beltéri egységei az Ururu Sarara, a Stylish, a Perfera és az Emura klímarendszerek, amelyek mindegyike egyaránt alkalmas hűtésre és fűtésre, valamint időtől és helytől függetlenül vezérelhetők a Daikin Online Controller segítségével.

  A Daikin klímatermékek nem csak a lakosság, de a kereskedelem esetében is népszerűek, legyen szó élelmiszeripari vagy egyéb termékeket forgalmazó üzletekről. Csakúgy, mint otthonunkban, egy üzletben is komfortosabban érezzük magunkat, ha biztosított a kellemes hőmérséklet. Egy izzasztó helyiségben senki nem szeret tartózkodni, menekülünk tőle, így a vásárlók is a lehető legrövidebbre fogják üzletünkben való tartózkodásukat, ha kellemetlenül érzik magukat. A klímaberendezések jelenléte ma már szinte alapelvárás bármely kereskedelmi üzlethelyiségben.

  A Daikin energiatakarékos megoldást kínál a bejárat, a mennyezet, a polcok, a pult mögötti terület, a mélyhűtők és hűtők, a raktárhelyiség és pult hűtésére is. A kereskedelem számára a kazettás klímaegységeket javasoljuk - mint például a Sky Air klíma -, amelyek akár 50%-kal hatékonyabb működést eredményeznek, mint más hűtési megoldások. A bejáratnál alkalmazható légfüggönyök segítségével a legalacsonyabb szintre csökkenthető a meleg és hideg levegő veszteség. A kis üzletek és a hatalmas szupermarketek egyaránt megtalálhatják a tökéletes megoldást a Daikin kínálatában.

  Az irodák, szállodák és szabadidős intézmények számára központilag és egyénileg vezérelhető kombinált klímarendszereket hozott létre a gyártó, amelyek könnyedén automatizálhatók és ellenőrizhetők. Az említett létesítményekben fontos, hogy a közös helyiségekben, előterekben, társalgókban, konferenciatermekben és tárgyalókban a megfelelő hőmérséklet folyamatosan fenn legyen tartva, a szállodai szobákban, irodákban azonban az egyéni igényekhez méreten külön-külön szabályozhatók legyenek a klímaberendezések. Kisebb méretű panziók és irodák esetében a Daikin Sky Air klíma hatékony és környezetbarát megoldást nyújt, a nagyobb létesítmények számára pedig kombinált hűtési rendszerei biztosítják a megfelelő hőmérsékletet.

  A Daikin klímák előnyei:

  • kiváló ár-érték arány
  • széles termékkínálat
  • változatos design és színvariációk
  • energiatakarékos, A+++ besorolás
  • intelligens vezérlés
  • innovatív, beépített „szem” (egyes termékek esetén)

  Amennyiben kérdése adódott a Daikin klímákkal kapcsolatban, vagy segíthetünk valamiben, vegye fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva!