0
Kosár0 HUF

    A kosár üres.

    Összesen : 0 HUF

    MENÜhelloklima      
    0
    ...

    Klíma szereléssel együtt

    klima-szerelessel-egyuttKlíma szereléssel együtt: így a legegyszerűbb!

    A nyári hőségben minden eddiginél sürgetőbbé vált a légkondicionáló beszerzése. A párás melegben szinte lehetetlen dolgozni, pihenni. Ne gondoljuk azonban, hogy elkéstünk a vásárlással: szerencsére napjaink széles klímaválasztéka lehetővé teszi, hogy rövid időn belül élvezhessük a hűvös helyiségeket. Hiszen a klíma szereléssel együtt éri meg igazán: ezzel a megoldással gazdaságosan és stresszmentesen teheti nyár-biztossá otthonát!

    Klíma szereléssel együtt, a maximális kényelemért!

    A klíma kellemesen hűsít - ezt mindenki tudja. Arról azonban már kevesebb szó esik, hogy a légkondi telepítése nemcsak ezzel az előnnyel jár: egy sor más indoka is van annak, hogy a klíma szereléssel együtt miért kiemelkedően jó ajánlat. Nézzük, melyek a legfontosabbak!

    • A nyár az allergiások számára rendkívül megterhelő, hiszen számos allergén növény most virágzik, sokak számára irritáló polleneket eregetve a levegőbe. A mai modern klímákban már beépített szűrőberendezések is találhatók, amelyek jó közérzetet biztosítanak,
    • A kellemes légkör nem luxus: a nyári időszakban rengeteg ember alvását teszi tönkre a magas hőmérséklet, ez pedig rendkívüli módon megviseli a szervezetet. A túl kevés vagy nem jó minőségű alvás hosszú távú egészségi problémákhoz vezethet - tegyünk ellene!
    • Nemcsak jóval hatékonyabb, de összehasonlíthatatlanul higiénikusabb is, mint egy szimpla ventilátor, hiszen nem fújja szét a szoba porát.

    Klíma szereléssel együtt: csak szakértőktől érdemes!

    A klíma szereléssel együtt remek választás, de csak akkor, ha igazán szakértő csapatra bízzuk. Munkánk során sajnos számos esetben találkozunk olyan esetekkel, amikor vásárlóink mások rossz minőségű munkájának eredményéből eredően bosszús károsultként keresnek minket. Budapesten különösen gyakori, hogy a tanácsadás nélkül, vagy nem elég szakértelemmel rendelkező kereskedőtől vásárolt klíma túlságosan kis teljesítményű a szobába, mert nem kalkulálták bele a nagy belmagasságot. Másik tipikus hiba, hogy már a klíma típusa sincs jól megválasztva, ezért a gyenge teljesítmény mellett rosszul is néz ki a beltéri egység, rossz beszerelés miatt rontja a helyiség harmóniáját. Ezért nagyon fontos, hogy olyan helyről válasszunk, ahol a csábító árak mögött valódi szakértelem áll! Mivel az árak nagyrészt azonosak, így nem okoz plusz költséget, egy stabil céget választania.

    Klíma szereléssel együtt: mi az, ami benne van az árban?

    Mielőtt belevágnánk a klímavásárlás folyamatába, természetesen érdemes megkeresni a legjobb konstrukciót. Mi, a Hello Klímánál a saját szolgáltatásunkat ismerjük és ajánljuk jó szívvel: nézzük, mit takar nálunk pontosan a klíma szereléssel együtt!

    • Helyszíni felmérés,
    • segítség a készülék kiválasztásában,
    • fal átfúrása,
    • anyagköltségek (pl. kültéri tartókonzol, légcső, cseppvízcső),
    • egy év szerelési garancia,
    • beszerelés részleteinek egyeztetése a vásárlóval (pl. rézcsövek, elektromos vezetékek útvonala, kondenzvíz elvezetés, betáplálás kiépítése)
    • kültéri és beltéri egységek felszerelése,
    • beüzemelés, használat betanítása.

    Nálunk ezek mind benne van az árban. Természetesen mindenkit, aki felkeres minket, szóban is részletesen tájékoztatjuk, és minden felmerülő kérdésre készségesen válaszolunk.

    Klíma szereléssel együtt: így éri meg igazán

    A fentiekből következik az is, hogy a klíma szereléssel együtt csak akkor éri meg igazán, ha nem az első szimpatikus készüléket dobjuk be a kosárba, minden utánajárás nélkül. Hogy a légkondi vásárlása tényleg jó befektetés legyen, azt tanácsoljuk, hogy konzultáljunk a szakértőkkel, és ne féljünk alaposan kifaggatni őket! Nálunk biztos lehet benne, hogy nem létezik “hülye kérdés”: a legtöbb ember nem klímaszakértő, hanem csak kellemesebb légkörre vágyik, és ez így van jól. A másik tanács, hogy fogadjuk el a tanácsadók véleményét arról, melyik készülék lesz hatékony és esztétikus konkrétan a mi lakásunkba. Amellett, hogy ezzel saját kényelmünket szolgáljuk, azt is vegyük figyelembe, hogy egy rosszul beszerelt klíma sokat ronthat, egy jól működő rendszer pedig jelentősen emel ingatlanunk értékén.

    Klíma szereléssel együtt, egyedi igényekre szabva.

    Minden vásárló és minden lakás más: ezért mindig személyre szabott ajánlatot adunk a hozzánk fordulóknak. A klíma választás nem olyan, mint amikor egy doboz tejet veszünk le a polcról, hiszen évekre meghatározzuk vele otthonunk kényelmét és harmóniáját. Szerencsére egy profi csapattal megtámogatott választással 10-15 évig is élvezhetjük a légkondicionált lakás előnyeit.

    Az Ön otthonába is jól jönne egy friss fuvallat? Klíma szereléssel együtt a Hello Klímától: keresse klímaszerelőinket bizalommal!