0
Kosár0 Ft

  A kosár üres.

  Összesen : 0 Ft

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Mitsubishi klímaszerelés

  Mitsubishi klíma szerelés

  Amennyiben rajongója a Japán technológiának, akkor a Mitsubishi klímaberendezései nagy örömet fognak okozni Önnek. A készülékek magas hatékonysággal, és szuper csendes működéssel, a vásárlók kedvelt terméke. A gyártó magas minőségben, és tervezésben élen jár a klíma gyártásban. A Mitsubishi tervezői nagy hangsúlyt fektetnek a tervezés, és anyagfelhasználás minőségébe. A japán Mitsubishi Electric jövőre százéves története elég ahhoz, hogy a megfelelő szakmai tapasztalattal és vállalati háttérrel forgalmazzon a cég modern klímaberendezéseket. Ahogy más, minőségi márkák esetében is, a Mitsubishi készülékei is sokféle felhasználói igényt elégítenek ki, így háztartási berendezéseken túl kereskedelmi egységekbe és irodaházakba is fejlesztettek klímarendszereket.

  Ahhoz, hogy Ön a megfelelő klímaberendezést tudja kiválasztani, szerelőink bármikor rendelkezésre állnak. Ahogy a többi márka esetében is, a Mitsubishi termékek esetében is az Ön hívásával indul el a folyamat – ezt követően szakembereink a klimatizálni kívánt helyiségeket személyesen mérik fel, majd ezt
  követően tudunk ajánlatot adni az adott helyszín és az Ön igényeinek megfelelően, mindigMitsubishi-klimaszereles egyedi szempontokat mérlegelve.
  Először is, a következő szempontokat érdemes figyelembe vennie választás előtt, ebben szintén segítenek szakembereink. 
  Lekeresettebb Mitsubishi klímák:
   
  A Mitsubishi a fejlett inverter technológiát a legmodernebb technológiákkal kombinálja, így érve el a lehető leghatékonyabb fűtési és hűtési teljesítményt. Akár 10-160 m 2 -es helyiségekbe, irodaházakba telepíthető Mitsubishi berendezéseink és rendszereink központilag is vezérelhetők. Felhasználásuk ugyancsak sokszínű: otthonokba, vendéglátóipari vagy kereskedelmi egységekbe, irodákba, irodaépületekbe egyaránt telepíthetők az általunk is forgalmazott és szerelt típusok. A helyiségek adottságait illetően forgalmazunk mono split, multi split, oldalfali, padlón álló és mennyezeti parapet, kazettás, légcsatornázható és oszlop klímaberendezéseket.
  A Mitsubishi kiemelt figyelmet fordít a kis- és nagy hálózatok legszínvonalasabbkiépítésére. A kisebb méretű, 6 beltéri egységet hálózatra kapcsoló multi split hálózatok otthonok és kisebb kereskedelmi egységekbe megfelelők, így egy épületen belül különböző helyiségek igényeinek megfelelő beltéri egységeket lehetséges telepíteni. A több beltéri egységgel működő rendszerek központi vezérlésének szerelését és telepítését is vállaljuk.

  A MEQ – Mitsubishi Electric Quality
  A Mitsubishi saját standard rendszert dolgozott ki, amely túlmutat az iparági szabványoknak való megfelelésen, ezt nevezték el Mitsubishi Electric Quality-nek. Ez a legfejlettebb iparági technológiákat egyesíti saját fejlesztéseikkel, így hosszútávon teszi hatékonnyá és kifizetődővé a berendezéseket.

  Külön hangsúlyt fektetnek az extrém időjárási körülményeknek való megfelelésre – a
  Mitsubishi-klimaszerelesMitsubishi által fejlesztett trópusi inverter technológia optimális hőcserélővel és a PCB javított
  hűtési teljesítményével 52°C-ig kültéri hőmérsékleten biztosítja a megfelelő működést.
  Természetesen a készülékek formatervezésére is hangsúlyt fektet a cég, így a
  legkülönbözőbb belsőépítészeti környezetbe illeszkednek a Mitsubishi készülékein nemcsak hűtésre, fűtésre is javasoljuk a Mitsubishi készülékeit is. 
  A klímaberendezések fűtésre a leghatékonyabb ár-érték arányban üzemeltethetők. Számos esetben a helyiségben nincs is egyéb fűtési lehetőség. Ráadásul a tavaszi és őszi időszakokban a hűtő és fűtő berendezéseket lehet a leggazdaságosabban üzemeltetni. Érdemes megemlíteni a cég egyedi Zubudan néven forgalmazozz rendszereit amelyek -28 fokig üzembiztosak.
  Akárcsak versenytársai, a Mitsubishi is kiemelt hangsúlyt fordít arra, hogy készülékei
  működés közben a levegőt megfelelő módon tisztítsák. Mivel a klímaberendezések többsége
  a beltéri levegőt cirkuláltatja, ez különösen fontos.
  A Mitsubishi megoldása a mikrorészecskéket szűrő berendezések fejlesztése. A levegőszennyezés különösen a
  nagyvárosokban okoz problémát, ahol a szálló por részecskéi hosszútávon okozhatnak
  egészségkárosodást a tüdőbe tapadva. Ezen kívül a klímaberendezések élettartamát is
  csökkentik.

  Ezt küszöböli ki a szűrőberendezés, amely a levegőben szálló részecskéktől 99 százalékban tisztítja meg a helyiség levegőjét. A szűrőben található kettős rétegű bevonat megakadályozza, hogy a por és a zsíros szennyeződések – például olaj és cigarettafüst – letapadjanak a légkondicionáló belsejében. Ezáltal a légkondicionáló tiszta marad, javítva ezzel az energiahatékonyságot is. A Mitsubishi a környezeti fenntarthatóság híve – az éghajlatváltozás következményeit (melegedés, légszennyezettség növelése) minimális kibocsátással és energiahasználattal orvosolják berendezéseikben. A cég története 1921-ben indult, légkondicionálókkal 1954 óta foglalkozik a Mitsubishi. 1964- ben mutatták be első kompakt berendezésüket, a Kirigamine-t. Ennek 1975-ben fejlesztett verziója volt az iparág legkeskenyebb légkondicionálója, a maga mindössze 10,5 centiméterével. 1994-ben először építettek mozgás-érzékelőt a berendezéseikbe, először a légkondicionálás történetében. A Mitsubishi ma már világszerte forgalmaz
  klímaberendezéseket. Képviseletüket Magyarországon kevesek között mi végezzük.

  A Mitsubishi készülékeit 3 év gyártói garanciával értékesítjük!