0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Ismerje meg a Cooper & Hunter klímákat!

  cooper-and-hunter-klimaA Cooper&Hunter klíma.

  Számos kiemelkedő klímagyártó cég termékét megtalálhatja kínálatunkban, mivel a megbízhatóság fontos számunkra, mindegyik általunk forgalmazott termék kiemelkedő minőségű, elismert cégektől származik. Most a Cooper & Hunter klímagyárat mutatjuk be, amely az egyik piacvezető légkondicionáló gyártó cég a tengerentúlon és Európában egyaránt. Legeladottabb készüléke: C&H Arctic.

  A Cooper & Hunter több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a légkondicionálás és szellőztetés területén, így ma már az egyik piacvezető márkának számít. A Cooper & Hunter márkanév alatt található termékeket a világ több mint 50 országába és régiójába exportálják. A dinamikusan fejlődő Cooper & Hunter cég 2017-ben hosszú távú stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Zhuhai Vino Environmental Technology Equipment Co. Ltd-vel, amely felgyorsította a vállalat növekedését a globális piacon. A Zhuhai-i gyár új nevet kapott: Zhuhai Vino - Cooper & Hunter Environmental Technology Equipment Co. LTD. A partneri együttműködésnek köszönhetően a gyár még magasabb színvonalon és még gyorsabban képes kiszolgálni fogyasztóit.

  Megbízható, minőségi termékeiket a legjelentősebb nemzetközi szabványok tanúsítják az USA-ban, Kanadában és az Európai Unióban egyaránt. A Cooper & Hunter elkötelezett a technológiai innováció és a fogyasztói igények által vezérelt termékfejlesztés iránt. A kutatás és fejlesztés részlegüknek köszönhetően olyan új termékeket állít elő a gyár, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak, megbízhatóak, emellett energia- és költséghatékonyak. Az innovációk megvalósításakor figyelembe veszik a jelenlegi ügyfeleik igényeit, valamint a jövőbeni technológiai trendeket. Kombinálják a legújabb elegáns ergonómiai kialakítást a kényelemmel, valamint a kiváló minőségű modern technológiával. A folyamatos fejlesztésre és a lehető legjobb szolgáltatás nyújtására összpontosítanak. Olyan minőségi termékek gyártása mellett kötelezték el magukat, amelyek javítják vásárlóink ​​életét. A klímaberendezések magas szintű megbízhatósága, egyedi jellemzői, modern kialakítása és a termékek széles választéka teszi népszerűvé a Cooper & Hunter termékeket a világ számos országában.

  A termékek legmagasabb minőségének elérése a Cooper & Hunter egyik legfontosabb prioritása. Ennek megfelelően a gyár

  • kevesebb mint 0,2% a hibaaránnyal működik,
  • elvégzi az összes alkatrész 100%-os tesztelését és teljes funkcionális kontrollt gyakorol,
  • környezetbarát R-410A gázt használ hűtőközegként.

  A Cooper & Hunter hűtő-fűtő berendezéseinek többségét Kína fő üzemében gyártják, amelyet a legmagasabb szintű minőségi és ipari színvonal jellemez. Kiemelkedő kutatási és fejlesztési csapatuk átfogó ismeretekkel rendelkezik a légkondicionáló ipar legújabb technológiájáról, beleértve a kiemelkedő vizsgálati lehetőségeket is. Ezek a magas technológiai követelmények megfelelnek a Cooper & Hunter azon elkötelezettségének, hogy minőségi termékeket állítson elő, amelyek javítják az ügyfelek életét és értéket teremtenek.

  A Cooper & Hunter egyaránt kínál klímaberendezéseket, hűtő-fűtő megoldásokat háztartások, a kereskedelem és az üzleti világ számára. Bármely területről legyen is szó, a Cooper & Hunter kiemelkedően megbízható klímákat gyárt, amelyek kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkeznek. A gyár termékei nemcsak energiatakarékosak és magas minőségűek, hanem modern dizájnnal és innovatív technológiai megoldásokkal rendelkeznek. A Cooper & Hunter számára fontos az alkatrészek minősége, valamint, hogy 100%-os ellenőrzésen menjen át az összes termék, mielőtt a fogyasztókhoz kerülne. A C&H klímák nem csak a gazdaságos működést és a kellemes hőmérsékletet garantálják otthonában, hanem nagy hangsúlyt fektetnek a levegő tisztaságára is. Antibakteriális szűrő található a klímaberendezésekben, amely megtisztítja a levegőt a háztartások mindenféle szennyezésétől: szagoktól, allergénektől, portól, vírusoktól és baktériumoktól. A gyár termékei vezetők a megbízhatóság szempontjából, 1000 megszakítás nélkül működő rendszerben legfeljebb 2 meghibásodást tapasztaltak.

  A Cooper&Hunter klíma termékekre jellemző

  • magas minőség,
  • automatikus újra indulás áramkimaradás után,
  • időzítő funkció,
  • I FEEL funkció,
  • legmodernebb technológia,
  • párátlanító funkció,
  • öndiagnosztikai rendszer,
  • intelligens leolvasztás,
  • fagyvédelmi funkció,
  • letisztult, modern design,
  • beépített Wi-Fi,
  • LED kijelző,
  • hangtalan működés a Noise Analysis Technology-nak köszönhetően,
  • R32-es környezetbarát hűtőközeggel való működés,
  • ergonomikus távirányító,
  • alvó üzemmód.

  Az említett tulajdonságok mind a C&H vásárlóinak kényelmét szolgálják, hiszen termékeiket úgy alakították ki, hogy a vásárlóknak ne kelljen aggódnia a meghibásodás miatt, letisztult dizájnnak köszönhetően bármely otthonba tökéletesen passzoljanak, zajmentes működésükkel biztosítsák az otthon nyugalmát és kényelmes használatot tegyenek lehetővé az I Feel funkció, a LED kijelző, a beépített Wi-Fi és az ergonomikus távirányító kialakításának köszönhetően. A fentiek alapján nem véletlen, hogy a Cooper&Hunter klímák rendkívül népszerűek hazánkban is. IDE kattintva megtekintheti a gyártó berendezéseit kínálatunkban. A C&H termékek között nem csak kiváló modelleket talál hűtésre, de akadnak fűtős klímák is, amelyek tökéletes megoldást biztosítanak otthona melegen tartására. Ha kérdése adódik a klímaválasztékkal kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén!