0
Kosár0 Ft

  A kosár üres.

  Összesen : 0 Ft

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Gree klíma fűtésre

  Gree klíma fűtésre

  A Gree klímák miden típusa megfelelő fűtésre. A Gree klímák fűtésre optimalizáltak, és olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek mindent megadnak,amit egy légkondicionálótól elvárhat. Például, A+++ energiaosztály, hűtés és fűtéskor, természetesen alacsony energiafogyasztás mellett. Így garantáltan pénzt takarít meg. A hőszivattyús technológia a leghatékonyabb fűtési rendszer jelenleg a piacon. A Gree klíma fűtéskor is ionizáló funkcióval működik, kiváló levegőminőséget biztosít, teljesen tisztán és baktériumoktól mentesen. A fűtésre optimalizált kültéri egység a zord időjárási viszonyoktól függetlenül is a legjobb teljesítményt nyújt Önnek, akár - 30 fokig.gree-klima-futesre

  A legjobb Gree klímák fűtésre:

  A klímával való fűtés nem eléggé hangsúlyozott tulajdonsága, a levegő szűrése. Ez a tulajdonság háttérbe szorul egy klíma választásnál, de amikor a már fűtésre telepített klíma szűrőjét tisztítja a felhasználó, akkor döbbenten veszi tudomásul, milyen szennyezett a szűrő. Ezáltal felismerjük milyen magas a levegő portartalma. A készülék hatékonysága függ a szűrők tisztaságától, mivel a fűtés 0-24-ig működik ellentétben a hűtéssel, így lényegesen hamarabb szennyeződik el a készülék. A Gree klímák nagy előnye, hogy gyárilag telepített egyedi szűrővel szereltek, így a por nem okozhat Önnek gondot, ha Gree klímát vásárol fűtésre.

  Miért olyan jó a klíma fűtésre?

  Napjainkban a legtöbb klímaberendezés fordított ciklusú technológiával rendelkezik, amely egyetlen készülékről biztosítja a fűtés és a hűtés kényelmét. A legtöbb klíma hideg és meleg szabályozási móddal rendelkezik. Tehát, ha kicsit hűvösnek érzi az otthonát, egyszerűen csak kapcsolja be a fűtési módot (általában a napszimbólum gombot) és a Gree légkondicionálón távirányítóján állítsa be az ideális hőmérsékletre, ezután dőljön hátra, mivel a beltéri egység azonnal elkezdi fűteni a helyiséget. 

  A fűtésre optimalizált Gree klímák zajszintje 20dB-től kezdődnek, ami a Japán készülékek zajszintjének felel meg. A teljes Gree kínálat megfelel a H tarifa elvárásainak, így ideális megoldások lehetnek minden felhasználónak a Gree klímák fűtésre. Az ehhez szükésges dokumentáció letölthető a Gree oldaláról, a letöltések menűpontban.

  Gree klímák használata fűtéskor: A készülék Mode gombján megkeressük a nap ikont. Ezután beállítjuk az ideális hőméréskletet, ami 24 fok, mind a felhasználónak, mind a készüléknek idális. A ventillátor fokazatot nem szükséges automata funkcióban használni. A készülék, amint elérte a kívánt hőmérsékletet leszabályozza magát, ilyenkor csendesebb lesz, és a függőleges lamella visszazáródik részlegesen. A készülék akkor indul újra fűtésben, amikor csökken a meghatározott hőmérséklet. Gree klíma kültéri egység leolvasztása, azaz Defrost funkció:A készülék kültéri egységén fűtési üzemmódban lecsapodik a levegő páratartalma, és jég képződik. Ezt a készülék képes érzékelni, és bekapcsol a defrost funkció. Ekkor, a kültéri egységet olvasszuk le, a leadható hővel, ílyenkor a beltéri egység nem ad le hőt. A folyamat 2-4 percig tart, és a fűtés újra elnidul. A készülék komfort zónája fűtéskor 20-24 fok. Ideális fogyasztás éredekében, a készüléket a fűtési időszakkor bekapcsoljuk, és a tavasz kezdetekor kikapcsoljuk. Minden lakossági Gree klíma 10 év garanciával elérhető.

  Reméljük tudtunk segíteni e rövödke írásunkal, és átláthatóbb Önnek a Gree klímák fűtési tulajdonságai. További fűtésre optimalizált készülékek ITT találhatók.