0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  KLÍMASZERELÉS MAGYARORSZÁGON

  Klímaszerelés Budapesten, és Magyarország egész területén hivatalos engedéllyel rendelkező cégtől. Bárhonnan hívhat ha klímára, klímaszerelésre van szüksége. Olcsó klímaszerelés, professzionális munka, hosszú garanciaidő, minőségi klímaberendezések. Nálunk nincsenek apróbetűs részek, igényes munkát végzünk gyorsan és hatékonyan!

  Klímaszerelés Önnek, Budapesten és Országosan!

  helloklima.com/klima-szereles-arak/Jön a tél, gáz ár emelkedés várható, korszerűsíteni kellene a fűtésrendszert? Számíthat szakértelmünkre! Klímaszerelés előtt a legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy segítsünk az Ön igényeinek és az ingatlan adta lehetőségeknek a legoptimálisabb klíma készülék kiválasztásában, valamint szakszerű beszerelésében, beüzemelésében, hazánkban bárhol, Budapesten és Országosan is.

  A klímaszerelést természetesen a megfelelő készülék kiválasztása előzi meg. Ez nem is olyan egyszerű feladat, ha az ideális teljesítményű és esztétikusan beszerelhető légkondicionáló berendezést szeretné megvásárolni.

  Sajnos, Budapesten sok esetben találkozunk nem megfelelően méretezett, a helyiséghez képest túlságosan kis teljesítményű légkondicionálókkal, valamint a rosszul megválasztott klíma típusból adódóan kevéssé esztétikusan beszerelt készülékekkel is.

  Ezen problémák nem az anyagi okokra, hanem sokkal inkább a tájékoztatás hiányára vezethetők vissza. Klíma szerelés előtt mindenképp érdemes kikérni egy regisztrált szakember véleményét!

  Cégünknél a klímaszerelést megelőző helyszíni felmérés ingyenes, és Budapesten, illetve Pest megyén belül kiszállási díjat sem számítunk fel. Vidékre előzetes egyeztetés után megyünk felmérni a munkát, kérjen időpontot, higyje el, megéri! A helyszíni felmérés során felmérjük az ingatlan adottságait, és elmondjuk véleményünk szerint melyik légkondicionáló készülék nyújtaná a legjobb megoldást Önnek. Ezek után konkrét árajánlatot adunk. Ha árajánlatunk megfelel akkor a klímaberendezés beszerelés rövid határidővel megtörténik. Szakszerű, precíz munkát végzünk, sok garanciaidővel.

   

  helloklima.com/klima-szereles-arak/Fontos Információk a klímaszerelésben!

  Budapesten való klímaszerelés gyakran a kültéri egység elhelyezésének problémai miatt nehézkes. Önkormányzatonként és kerületenként más és más szabályok vonatkoznak a telepítésre, illetve a műemlék jellegű épületekben fokozottan figyelnek a homlokzat megtartására.

  Ilyen esetben a belső udvar egy jó megoldás lehet, de ilyenkor is érdemes a környező szomszédok véleményét kikérni, lehetőség szerint aláírás gyűjtésével dokumentálni, a későbbi viták elkerülése végett.

  Fontos, hogy ez a terület minimum 3×2 méteres, más esetben túl kicsi a légtér és a kültéri egységből jövő meleg levegő folyamatosan felmelegíti a területet és egy kritikus hőmérséklet után a berendezés már nem tudja megfelelően ellátni a feladatát.

  Nemcsak a kültéri, hanem a beltéri egységek elhelyezését is fontos átgondolni. A régi belvárosi lakásokban 3,5-4 méter is lehet a belmagasság, itt át kell gondolni a klíma beszerelése előtt azt hogy a normál esetben a légkondicionáló belső berendezése felett nagyjából 10 cm van, míg egy ilyen lakásban 30-40-50 cm is lehet. Így egyértelmű hogy a készüléket nem a felső 50 centiben szeretnénk jól működtetni, hanem az alsó 2.5-3 méterben, így sok felesleges energia felhasználásától kíméljük meg magunkat és készülékünket.

  A klímaszerelés időtartama 4-6 órát vesz igénybe, ebbe bele tartozik már az elszállítása a szerszámoknak is, és a készülék működésének bemutatása a kedves ügyfélnek.

   

  A Klímaszerelés Folyamatai

  A klímaszerelés több szakaszból áll, mindenek előtt az alapvető előkészületi, ellenőrzési feladatokat kell ellátni hozzá, hogy megfelelő és esztétikus, az Ön igényeinek legjobban megfelelő megoldás szülessen! A klímaszerelés megkezdése előtt minden esetben egy helyszíni felmérés szükséges, ahol közösen átbeszéljük az Ön elképzelését, az ingatlan adottságai és az igényeit a készülék tudásával kapcsolatosan… A felméréskor így tisztán látjuk milyen légkondi készülékek lesznek azok, amelyek a legjobb megoldást tudják nyújtani Önnek.

  A megfelelő berendezésekről és a klímaszerelés munkadíjáról, kedvezményeinkről e-mailben értesítjük a megrendelőt. Önnek ezt az ajánlatot szükséges visszaigazolnia, és a telepítés megkezdődik.

  Klíma beszerelés megkezdése előtt

  A klíma szerelés megrendelése után a helyszínre érkező szerelőink még egyszer közösen Önnel véglegesítik a kültéri és a beltéri egység helyét, a klíma készülékek összekötő rézcsövek és elektromos vezetékek útvonalát, a kondenzvíz elvezetését, az elektromos betáplálás kiépítését. Bizalommal kérje ki kollégáink véleményét, akik készségesen állnak az Ön rendelkezésére a klímaberendezés beszerelés során, és segítenek Önnek a legjobb és legesztétikusabb megoldás kiválasztásában.

  Öntől csak egy kérésünk lenne, a közösen egyeztetett időpontban segítse munkánkat azzal, hogy helyet biztosít a szabad munkavégzéshez. Ez annyit jelent, hogy a tervezett helyiségben kérjük, hogy megfelelő teret biztosítson az átjáráshoz, szerszámok, gépek behozatalához.

   

  1, Légkondicionáló szerelés első szakasza

  helloklima.com/klima-szereles-arak/A klíma szerelés során első lépésben a beltéri egység alaplapját rögzítjük fel a falra, ezután a rézcsövek és elektromos kábelek útvonalának kiépítése következik csatornában vagy igény esetén falhoronyban. Ennek áráról még írunk az oldalon.

  A split klímaberendezés rögzítése vasbeton fal esetén egy faláttörést tartalmaz. E közben folyamatosan ipari porszívóval felszívjuk a keletkező port.

   A faláttörést követően a klíma készülék kültéri egysége, a megerősített és rezgéscsillapított fali tartókonzolra kerül az előre egyeztetett helyre, kb. 3-4 m külső szerelési magasságba.

  E magasság felett a kültéri egység kihelyezése létráról nem, vagy csak némely esetben oldható meg.

   

  2, Klíma szerelés középső szakasza

  helloklima.com/klima-szereles-arak/A klima szerelés következő pontja a légkondicionáló beltéri és kültéri egység kalorikus vegytiszta és szigetelt rézcső pár összekötésével folytatódik.

  Ezután a kondenzvíz gravitációs vagy kondenzvíz-szivattyús elvezetése következik. Itt érdemes figyelembe venni a társasházaknál a többi lakónak ne okozzon kellemetlenséget a csepegő víz.

  Ezek után megtörténik az elektromos betáplálás kiépítése a megrendelő által biztosított 230 V-os fali csatlakozó aljzatról történik.

  Az aljzat lehet már előre kiépített vagy direkt a klíma készülékhez elhelyezett dugalj.

  Sok esetben a kültéri egység kapja az elektromos betáplálást, ezért kiépítés előtt kérje ki szakemberünk tanácsunkat!

   

  3, Légkondi szerelés utolsó szakasza

  helloklima.com/klima-szereles-arak/

  Amint a beltéri és kültéri egységek felszerelése elkészült és a csővezetékek is a helyükön vannak, ekkor kerül sor a csövek és kábelek összekötésére, majd a gép, illetve a csőrendszer vákumozására és hűtőközeggel való feltöltésére.

  A klíma szerelés megkezdésekor a kültéri egység már tartalmazza a hűtőközeget, ami egy kisebb rendszer csővezetékeibe elegendő, de vannak esetek, amikor a csőhosszak igénylik az utántöltést.

  A kalorikus kör kialakítása után a klíma beszerelést végző szakember elektromosan is összeköti a készülék egységeit, valamint beköti a hálózati tápellátást biztosító vezetékeket. Ha minden rendben zajlott, a készülék elindítható, aminek működését nyomásmérő műszerekkel kell ellenőrizni, hogy a teljesítmény és működés magasabb terhelés esetén is ideális legyen.

  Cégünk minden általunk telepített légkondicionálóra egy év szerelési garanciát biztosít. 

  Azon termékek melyeket cégünk webáruházában vásároltak de nem általunk lettek szerelve, az telepítő cég, személy köteles telepítési garanciát biztosítani. Kérjük ügyfeleinket hogy kizárólag regisztrált szakemberrel végeztessenek klimatelepítést.

   

  klima szereles arak4, A légkondicionáló beüzemelése

  Szakembereink a telepítés végeztével eltakarítják a keletkezett törmeléket esetleg port.

  A faláttöréskor keletkezett falhiányt pótolják, hogy esztétikus maradjon a kivitelezés, az esetlegesen színesre festett fal visszafestése nem tartozik a munkakörükbe.

  Minden telepítés után pár percben igyekszünk megmutatni a készülék használatát és hasznos tanácsokat adni a megfelelő használathoz. A szükséges karbantartási igényeket elmondjuk minden esetben, ez fontos a garancia megtartásához. Keressenek bizalommal minket!

  Klímaszerelés Budapesten és Országosan a legjobb feltételekkel, meglepetések nélkül!

  Ha bármilyen kérdés merül fel Önben a cégünkkel, a klímaszerelés árakkal, esetleg a klímaberendezésekkel kapcsolatban, akkor hívjon bennünket a fenti telefonszámokon, vagy küldjön üzenetet nekünk a Kapcsolat oldali űrlapon.

  Klímaszerelés árakkal kapcsolatos információkért kattintson ide