0
Kosár0 HUF

    A kosár üres.

    Összesen : 0 HUF

    MENÜhelloklima      
    0
    ...

    Fisher klíma

    fisher-klimaFisher klíma, már a 4. egymást követő évben nyerte meg a Superbrands szakmai bizottságának fogyasztói bizalmat kifejező díját. Ez a díj méltó elismerése annak a több évtizedes márkaépítési és értékesítési munkának, melyet a magyarországi piacon végez a Fisher klíma. A forglmazó, jó érzékkel célozta meg a fűtésre optimalizált készülékek piacát. A vásárlók elégedettsége, bizonyítja a termékek megfelelnek a vásárlók igényeinek.

    A több tízezer értékesített készülék mellett a Magyarországon a Trend International piackutató által végzett reprezentatív felmérés adatai alapján 2021. júliusában a legismertebb klímára szakosodott márka és a 6. az általános elektronikai termékeket is forgalmazó márkákat is figyelembe véve. A gyártónak sok kedvelt terméke van a piacon, mint a Comfort Plus és Fisher Nordic, vagy más fűtésre optimalizált klímaberendezések, mint a Fisher parapet klíma. Továbbá, a márka teljes kínálattal jelen van a piacon, mint multi rendszerekkel, és kereskedelmi klímákkal, és természetesen levegő-víz hőszivattyús termékekkel.

    További keresett Fisher klíma készülékek a Fisher Summer, és a Fisher Special Edition.  

    Fisher klíma olyan termékeket forgalmaz, amelyek elviselhetőbbé, komfortosabbá teszik mindennapjaink életét. A meteorológusok, klímakutatók feladata, hogy tájékoztassanak a klímaváltozás okozta várható időjárási szélsőségekről, a Fisher klíma termékei pedig pl. arra hivatottak, hogy az előforduló szélsőséges hőmérsékleti körülményeket a lakásunkban, munkahelyünkön elviselhetővé tegyék. Ezek miatt vállaltam fel a céggel az együttműködést.” –vallja Németh Lajos meteorológus. A Fisher klíma forgalmazója egyéni feltételek mellett, 6 év garanciát is biztosít a készülékeire. 

    Amennyiben Fisher klíma vásárlását tervezi, kérje ki ügyintézőnk tanácsát, klíma választásban. Szakértőink, az életszerű használatból ki indulva, fogják a legjobb megoldást ajánlani Önnek.

    Fisher klíma garancia: A fogalmazó egy évben, egy ajánlott karbantartást vár el a garancia megtartása miatt. Kiterjesztett garancia is elérhető a Fisher klímaberendezésekre, amely akár 6 év is lehet. A Fisher klímák gyártása Kinában történik, bérgyártásban, a Midea üzemeiben. A gyártó egyedi fejlesztéseit a Fisher készülékekben is megtalálhatjuk, mint a Gold- fin hőcserélőt, follow me funkciót, de akár az Ifeel funkciót is. A Fisher klímák Wifi vezérléssel is irányíthatók, okos eszközökről. Elérhető a forgalmazó saját wifi app-ja, de működtethető, a Midea appról is. Mivel a készülék közös fejlesztés. Amennyiben bizonytalan milyen készüléket is szeretne a széles hazai kínálatból, a gyártó termékeivel elégedett lesz, mivel a garanciális háttér biztosított, és gyors.