0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Midea Hőszivattyú

  Midea Hőszivattyúk.

  Midea hőszivattyúk, mint a lakossági klímaberendezések nagyok kedveltek az Európai piacon. A gyártó megfizethető áron, magas minőségű termékeket gyárt, lakossági és ipari igényeknek megfelelően. A Midea hőszivattyúk 65 fokos előre menő vizet is képesek előállítani, - 25 fokos hőmérséklet mellett is. Ár-érték arányban verhetetlen termékek. A gyártó termékeivel padlófűtést, használati meleg vizet, radiátoros fűtést, és fan coli egységekkel hűtést is biztosíthatunk otthonunknak. A gyártónak HMV tároló kínálata is elérhető. A forgalmazó a hőszivattyúkra 3 év garanciát biztosít. 

  Elérhető típusok:midea-hoszivattyu

  • Midea monoblokk hőszivattyúk,
  • Midea osztott rendszerű hőszivattyúk.

  A Midea hőszivattyúk előnyei:

  • Teljes tartomány 6 kW-tól 16kW-ig,
  • 1 és 3 fázissal is,
  • Letisztult modern dizájn,
  • Magas szezonális hatásfok A+++,
  • Programfrissítés a rendszer PCB-n lévő USB-porton keresztül,
  • WiFi/app vezérlés alapfelszereltségként,
  • Maximális hangteljesítmény 58 dB,
  • Hatékony fűtőteljesítmény még -7°C-os levegő hőmérsékleten is,
  • Energiafogyasztási adatok a működési költségek elemzéséhez,
  • Silent Chamber, csak 35 dB hangnyomásszint 3 méteren,
  • Maximális kilépő vízhőmérséklet 65°C fok,
  • Folyamatos vízhőmérséklet, 60°C akár -20°C-ig,
  • DC inverteres kompresszor, ventilátormotor és szivattyú a pontos vezérlés érdekében,
  • Fejlett intuitív vezérlés,

  Midea M Thermal monoblokk termékcsalád a lehető legegyszerűbb telepítés érdekében a keringtető szivattyút, és tágulási tartályt és a kültéri egységbe épített vezetékközponttal is rendelkezik. Kompact és egyszerű megoldás hűtésre és fűtésre. Ezenkívül a telepítési idő sokkal gyorsabb és egyszerűbb, mivel nincs szükség hűtőközegcsövekre, mivel csak kültéri egységből áll a rendszer. A termék gyárilag R32 gázzal van előtöltve. A kétajtós kialakítás lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a belső alkatrészekhez a könnyű karbantartás érdekében. A Midea Cloud segítségével a világ bármely pontjáról betárcsázható az M Thermal, hogy ellenőrizze a hőszivattyúval kapcsolatos problémákat, amelyek megakadályozhatják a diagnosztikai célú szükségtelen helyszíni látogatásokat. A Midea M Thermal egy olyan integrált rendszer, amely fűtést és hűtést, valamint használati meleg vizet biztosít, teljes körű, egész évre szóló megoldást kínálva, amely szükségtelenné teszi a hagyományos gáz- vagy olajkazánokat, vagy együttműködik velük. Gazdaságos A+++ energia besorolású rendszer fűtés kiváltásra is. Meglévő fűtési rendszerhez is csatlakoztatható. A Midea M Thermal Monoblokk levegő-víz hőszivattyús rendszerek 6 kW-12 kW egyfázisú, vagy 12 kW és 16 kW közötti háromfázisú teljesítménnyel kaphatók.

  A monoblokk rendszer biztosítja, hogy minden funkció egyetlen kültéri egységgel valósuljon meg, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez. Ráadásul a beépítési idő jóval rövidebb. A rendszer ezért télen fűtést, nyáron hűtést kínál, mindezt egyszerű telepítéssel. A Midea monoblokk hőszivattyú kompakt megoldás, ahol egyetlen egység kerül beépítésre az ingatlan külső oldalára, és nem foglal helyet belül, és egy meglévő fűtési megoldás mellett használható. A hőszivattyú egyszerűen csatlakoztatható a beltéri fűtési rendszerhez két hőszigetelt cső és az elektromos csatlakozókábelek föld alá fektetésével. A Midea M Thermal Monoblokk rendszert bármilyen típusú ingatlanba történő beépítésre tervezték, különösen korlátozott helyű otthonokba. Mivel egy kompakt rendszer egyetlen kültéri egységből áll, a rendelkezésre álló belső tér változatlan marad. Az LCD-kijelzős vezérlés napi és heti programozásra, víztermelési hőmérséklet és egyéb üzemmódokkal egyszerűsíti meg életünket.

  • A beépített intelligens kezelőszervek teljes irányítást biztosítanak Önnek, akár a karosszékben ül, akár a munkahelyén, akár úton van a repülőtérre,
  • Az elérhető legmagasabb energiabesorolással  A+++ biztos lehet benne, hogy hőszivattyúja keményen dolgozik az energiaszámlák minimalizálásán,
  • Az M Therma Arctic sorozat -7°C-on 100%-os fűtési teljesítményt kínál a nagy hőcserélőnek és a nagy kompresszornak köszönhetően,
  • A Midea M monoblokk egység 35D dB(A) hangnyomásszintet produkál 3 méteren.

  Midea osztott rendszerű hőszivattyúi egy beltéri és egy kültéri egységgel hatékony megoldást kínálnak radiátoros fűtés és használati meleg víz készítéshez. A rendszerhez HMV meleg víz tároló is csatlakoztatható. A Midea osztott rendszerű hőszivattyú a legjobb ár- érték arányú hőszivattyú a piacon. Mind új, és felújított ingatlanban megfelelő választás. 

  A Midea, a világ legnagyobb klíma és hőszivattyú gyártója, azért indította útjára az új Midea M Thermal központi inverteres hőszivattyús rendszert, mert a HVAC szolgáltatóknak rugalmas és fejlett termékmegoldásokra van szükségük, amelyek kielégítik az igényüket, hogy továbbfejlesztett élményt nyújtsanak az otthonokban, és megfeleljenek a magas SCOP szabványoknak. anélkül, hogy túlzott költségterhet róna a fogyasztókra. Hőszvattyú telepítéssel és értékesítéssel kapcsolatban keressenek bizalommal minket.