0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Panasonic klíma

  A Panasonic bevezette az új Eco-navi rendszert, amely egy emberi érzékelőt és vezérlőprogram-technológiát ötvözve érzékeli a felhasználói szokásokat, és 38%-kal csökkenti az energiapazarlást. A Panasonic klímák energiatakarékos működése a rendkívül alacsony éves energiafogyasztásban is megmutatkozik. A Panasonic klímák akár -20 °C-ig fűtési üzemmódban, illetve 0 °C-os külső hőmérsékletig hűtési üzemmódban használhatók a hatékonyság vagy a teljesítmény csökkenése nélkül. A Panasonic igazi Japán készülék, amely biztosíték a felhasználónak a magas minőségre, és gazdaságos működésre.

  panasonic-klima

  Változatos gyártási és kutatás-fejlesztési hálózatával a Panasonic innovatív termékeket kínál olyan élvonalbeli technológiákkal, amelyek világszerte mércét állítanak fel a klímaberendezések terén. A globálisan terjeszkedő Panasonic kiváló nemzetközi termékeket kínál a határokon túl.

  A gyértó egyedi fejlesztése például, a Panasonic Nanoe X:

  • Szűrje meg a friss levegőt a Panasonic 2 az 1-ben légkondicionáló berendezéssel. Nem csak hűti és fűti otthonát, hanem tisztítja a belső levegőt is. Az egyedülálló nanoe™X technológiának köszönhetően a Panasonic klímaberendezései szagtalanítanak, miközben gátolják a gyakori vírusok és baktériumok* akár 99%-át. Ezáltal javítja a beltéri levegő minőségét az otthoni maximális kényelem érdekében,
  • A Nanoe™X két fokozatban működik,
  • Szagtalanít:  A Nanoe™X szagtalanítja az erős és kellemetlen szagokat, így kellemesebb, frissebb teret élvezhet,
  • Továbbá, aktívan gátolja a baktériumokat és vírusokat a felületeken és a levegőben. Az önálló légtisztítókkal ellentétben a Panasonic Nanoe™X aktívan szórja az ionokat a levegőben és a felületeken. Ezek az ionok mélyen behatolnak a ruházat, a kanapé és a szőnyeg rostjaiba, és gátolják a levegőben terjedő és megtapadt baktériumok és vírusok 99%-át*,
  • A Nanoe X nemcsak a baktériumokat és vírusokat gátolja, hanem más szennyeződéseket is. Ide tartozik a penészgomba, az allergének, a pollen és a veszélyes anyagok. Kattintson az alábbi gombra a technikai információkért.

  Elérhető Panasonic modellek Nanoe X szűrővel:

  A gyártó elkötelezett a fűtésre optimalizált készülékek iránt, az európai igényekhez mérten, magas SCOP értékkel, H tarifára megfelelő megfelelési nyilatkozattal. A Panasonic Nordic készülék -25 fok külső hősmérsékletig üzembiztos működést biztosít. 
  A gyártó minden Panasonic lakossági készülékre 5 év garanciát biztosít, a karbantartások elvégzése mellett.
  A magyarországi piacon a gyártó teljes kínálatával megtalálható. A gyártó kínálata levegő- víz hőszivattyúk terén:

  Panasonic monoblokk hőszivattyú,
  Panasonic Altherma osztott rendszerű hőszivattyú,
  Panasonic Altherma Beépített HMV tárolós hőszivattyú.

  A forgalmazó a hőszivattyúk telepítéséhez minden kiegészítőt biztosít, HMV tárolókat, 3 járatú szelepeket, Puffer tárolót. Hőszivattyú telepítéssel kapcsolatban keressen minket bizalommal. Bízunk benne, rövid írásunkkal meghoztuk a kedvét egy igazi Japán termék választásához. A Panasonic cég , eredeti nevén Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. egy multinacionális elektronikai vállalat, amely Oszakában, Japánban található. A céget 1918-ban alapították, és jelenleg a világ egyik leghíresebb elektronikai cége.