0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Milyen klímára lehet H tarifát igényelni?

  h-tarifaGyakran találkozunk a kérdéssel, hogy melyik klíma a H tarifás klíma, így most megválaszoljuk a kérdést. Azonban sokan nincsenek tudatában azzal, hogy mit is jelent maga a H tarifa, így először tisztázzuk a fogalmat.

  Mit jelent a H tarifa?

  A H tarifa egy kedvezményes áramtarifát jelöl, amely október 15 és április 15 között vehető igénybe. Célja, hogy kedvezményes tarifát biztosítson a fűtési szezonban. A fenti időszakon belül egész nap, azaz 0-24 órában használhatjuk a kedvezményes áramot. A H tarifa lényege a környezetbarát fűtési technológia alkalmazásának támogatása. Átlagosan 25-26 Ft/kWh-s költséggel kell számolnunk, ha a H tarifát vesszük igénybe.

  Milyen klímára lehet H tarifát igényelni?

  A hőszivattyús elven alapuló inverteres klímák környezetbarát technológiával működnek, így igénybevehető rájuk a H tarifa. Egyetlen kritériumnak kell megfelelnie a fűtésre optimalizált inverteres klímáknak, amely a kW teljesítmény és a SCOP érték kapcsolatából adódik.

  A SCOP érték a teljes időszakban mért teljesítmény mutatója. Abban az esetben vehető igénybe H tarifás áram, ha 6 kW teljesítményig 4,1-es SCOP; 6,1 kW – 11,9 KW teljesítmény között 3,8-as SCOP; 12 kW teljesítménytől pedig 3-as SCOP értékekkel működik a klíma.

  Amikor tehát klímát fűtésre szeretnénk vásárolni amellett, hogy szem előtt tartjuk az energiakategóriát (A, A+, A++ stb.), ügyeljünk arra is, hogy a SCOP-kW kapcsolat annak megfelelően alakuljon, mint ahogy az előbb felvázoltuk. Így biztosan használhatjuk majd a kedvezményes, H tarifás áramot és a legnagyobb hidegben sem kell aggódnunk a magas fűtésszámla miatt. A nyári időszakban pedig a normál -A1- áramot tudjuk igénybe venni a klímánkra.

  A klímás fűtésnek sok előnye van, a környezetbarát működés és a H tarifa által kínált alacsony költségek csak néhány a megannyi pozitívum közül. Többek között a fűtős klímák rendkívül hatékonyak, esztétikusak és számos kényelmi funkcióval rendelkeznek, mint a beépített Wi Fi, időzítés, éjszakai mód, ergonómikus távirányító stb. Fűtős klímát vásárolni tehát mindenképpen jó befektetés saját és környezetünk szempontjából egyaránt.

  Az alábbiakban 3 olyan inverteres fűtős klímát mutatunk be, amelyek nagyban megkönnyíthetik életét, intelligens tulajdonságaiknak köszönhetően. Emellett pedig garantáltan igénybe vehető rájuk a kedvezményes áram, azaz a H tarifa a fűtési időszakban.

  Az egyik olyan fűtő klíma kínálatunkban, amelyre biztosan igényelheti a H tarifát, a  . A berendezés Cooper&Hunter Arctic klíma amely -25 fokig üzembiztos, azaz a legnagyobb téli hidegben is megbízhatóan biztosítja számunkra otthonunk kellemes melegét. A klíma A+++ energiaosztályba sorolható, így a lehető legkevesebb villamosenergiát fogyasztja. Kialakítása rendkívül esztétikus, fém hatású borítással rendelkezik, így a design-ra érzékenyek számára mindenképpen felüdülés lesz a klíma megjelenése. Emellett előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy környezetbartát R32-es gázzal működik a készülék, valamint ECO-FRESH porszűrővel és CH-SMART-ION új generációs szűrűvel van ellátva, hogy otthonában a legtisztább levegőt biztosítsa. A klíma LED kijelzővel, programozható kijelzővel, valamint Wi-Fi-vel rendelkezik, így kényelmes működtetést biztosít. Öndiagnózisra alkalmas, automata öntisztítást végez. Ha szeretne tájékozódni a Cooper & Hunter fűtés klímáról bővebben is, akkor IDE kattintva megteheti.

  A Gree GWH12ACC Comfort X Inverteres Split Klíma szintén remek választás, ha fűtő klímát keres. A készülék A++ energiabesorolással rendelkezik, igénybe vehető rá a H tarifa. Kialakítása különlegesen esztétikus, ajánljuk design rajongók figyelmébe! Nem véletlen, hogy hazánkban a legnépszerűbb darabok közé tartozik, hiszen amellett, hogy -20 fokig kiváló hőmérsékletet biztosít otthonában, számos olyan egyéb kedvező tulajdonsággal is rendelkezik, mint az időzítés funkció, a beépített Wi-Fi, a Cold Plasma szűrő és az LCD kijelző. Ezen kívül a légáram irányát is beállíthatjuk, a távirányítóban pedig integrált hőmérő mutatja az aktuális hőfokot. A klíma környezetbarát R32-es hűtőközeggel működik. Kattintson IDE és tekintse meg a készülék egyéb részleteit és deisgn-os kialakítását!

  A Gree Amber Royal készülék amely letisztult megjelenésével bármelyik otthonba illik. Beltéri egysége az egyik legkisebb a piacon, amely nem ront teljesítményén. AGree fűtős klíma az egyik legjobb ár-érték arányú prémium minőségű készülék kínálatunkban. Tökéletesen helyt áll akár -30 fokos külső hőmérsékleten is. Apple Catechin szűrővel ellátott készülék, amely három lépésben biztosítja otthona levegőjének tisztaságát. Elektrosztatikus úton kiszűri a porszemcséket, gombaspórákat és egyéb káros mikroorganizmusokat, majd az erősen antioxidáns hatású catechin vegyület megöli a kórokozókat, végül pedig a szagtalanító ionszűrő semlegesíti a baktériumokat és friss, üde levegőt biztosít. A készülék A+++ fűtési energiaosztályba tartozik, igényelhető rá a H tarifa.

  További H tarifás klímaért kattintson IDE.

  Számos fűtésre optimalizált klíma elérhető kínálatunkban, a legváltozatosabb design variációkban. Ha kifejezetten fűtős klímakészüléket keres, akkor mindenképp érdemes olyat választani, amelyre igénybe tudja venni a H tarifát. Ha nem biztos benne, hogy a választott készülék esetében igénybe vehető e a kedvezményes áram, akkor forduljon hozzánk bizalommal, és segítünk a választásban! Addig is nézzen szét fűtős klímakészülékeink között IDE kattintva.