0
Kosár0 Ft

  A kosár üres.

  Összesen : 0 Ft

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Mitsubishi hőszivattyú

  A Mitsubishi Ecodan levegő-víz hőszivattyúkat lakó- és kereskedelmi helyiségek fűtésére vagy hűtésére, és természetesen használati meleg víz készítésére használják. A gyártó széles kínálatából lehetőség van olyan hőszivattyú egységek kiválasztására, amelyek a legjobban szolgálják ki Önt, és ingatlanja igényeit. 
  A legfontosabbak a kültéri egységek, amelyek lehetnek Power Inverter vagy Zubadan Inverter típusúak, ezek megfelelő beltéri modullal kombinálva, amelyek lehetnek split, vagy HMV tartállyal egybeépített egységek is.
  Az Ecodan levegő-víz hőszivattyú alapelve egyszerű, a rendszer felhasználja a környezetből származó energiát, és ezt továbbítja otthonába. Erre a célra egy kültéri egység, és egy beltéri egységre van szüksége, amelyek egymáshoz vannak csatlakoztatva az erre megfelelő csőhálozattal.
  A rendszer télen is működik, akár -15 fokban is. Ezt a gyártó 100%-os hatékonysággal garantálja a Zubadan hőszivattyú kültéri egységeinél. A rendszer működés azért olyan gazdaságos, mert a szükséges energia körülbelül 75%-át a hőszivattyú közvetlenül a környezetből vonja el. Ez az energia teljesen ingyenes és megújuló, mert a környezet hőét használja fel a rendszer. 
  Amennyiben az elektromos áram ingyenes napenergiából származik, akkor hőszivattyúval szinte teljesen függetlenedhet a fosszilis energiaforrásoktól.mitsubishi-hoszivattyu

  Az Mitsubishi ECODAN fűtési rendszerek lehetővé teszik fűtés és használati meleg víz, hűtés előállítását az aerotermikus hőszivattyús technológiának köszönhetően. Az ECODAN segítségével az otthona fűtéséhez szükséges energia két forrásból származik: 25% az áramellátásból, a fennmaradó 75% pedig ingyenesen a külső levegőből, így a berendezés gyorsan megtérül. Az ECODAN fűtési rendszerek ma már ugyanolyan megbízható vagy megbízhatóbb fűtést biztosítanak, mint a hagyományos rendszerek, de egyszerűbb, kevesebb karbantartást és alacsonyabb energiafogyasztást biztosítanak.

  A Mitsubishi ECODAN R32 rendszerek a legmagasabb energiakategóriával rendelkeznek: A+++ (35°C). HMV előállító rendszereink is 40%-kal hatékonyabbak.

  Elsőrangú Japán minőség- Egyedi fejlesztésű inverterek, átgondolt technológia és nagy tapasztalat - Az Ecodan hőszivattyúk nemcsak kiváló minőségű alkatrészekből készülnek, hanem a rendszer egyes elemei is tökéletesen illeszkednek egymáshoz, a legmagasabb mérnöki tervezésnek köszönhetően.

  SD kártyával gyors konfiguráció-  Az Ecodan és Zubadan hőszivattyúk SD kártyanyílással vannak felszerelve. Ez lehetővé teszi az egyes paraméterek egyedi beállítását a számítógépre történő telepítés előtt, és az SD-kártyán keresztül történő másolást. Ez csökkenti az összeszereléssel és beállítással járó munkát, és rendkívül praktikus szervizbeavatkozás esetén is. Minden üzemi adat és hibaüzenet elmenthető a kártyára, így a szakemberek láthatják, mi történik a rendszerrel.

  Kényelem- A fűtési rendszer nem csak a fő szabályzóval, hanem vezeték nélküli távirányítóval is vezérelhetők. A távirányító átveszi a kívánt belső hőmérséklet beállítását, és választhat a nappali üzemmód, a hőmérséklet csökkentés és a programozott üzemmód közül az üzemmódok közül. A távirányítót egyszerű és áttekinthető kijelző, intuitív kezelés, és 30 m-es hatótávolság jellemzi.

  A legjobb integráció-  Amennyiben az épület már fel van szerelve automatizálással, amely például az árnyékolást vezérli, akkor a hőszivattyú egy Modbus adapteren keresztül egyszerűen integrálható ebbe a rendszerbe. Ha egy beltéri modulhoz csatlakozik beépített HMV tartállyal vagy anélkül, az adapter egy külső interfész, amely kommunikál a meglévő, kiváló vezérlőrendszerrel.

  Mindet egy készülékkel- A hagyományos olaj- vagy gázfűtéssel szemben a hőszivattyúnak van egy döntő előnye: a belső fűtés és a meleg víz készítés mellett nyáron is használható. Megfordítható rendszerként helyiségek hűtésére is használható, feltéve, hogy a beépítés megfelelően történik.

  Kényelmes hozzáférés, bárhol, bármikor- Indítsa el a fűtést, mielőtt hazaérkezik a nyaralásból, vagy ellenőrizze a működőképes állapotot a kanapéról. Mindez lehetséges a MELCloud alkalmazásnak köszönhetően. A klasszikus fűtésszabályzó kiegészítéseként lehetővé teszi a Mitsubsihi Ecodan hőszivattyú kényelmes vezérlését számítógépről, táblagépről vagy okostelefonról.

  Multifunkciós csatlakozás-  Az Ecodan rendszerek vezérlőrendszere lehetővé teszi az intelligens elektromos hálózathoz való csatlakozást. Ez a Smart-Grid-Ready rendszer. Mielőtt a Smart Grid technológiában rejlő lehetőségek a lehető leghasznosabbak lennének, még sok fejlesztés szükésges az energiatervezés és az energiaelosztás tekintetében. A Mitsubishi Electric azonban már dolgozik a lehetséges megoldásokon erre a kihívásra. Ezért 2016 szeptembere óta az Ecodan rendszerhez olyan vezérlőrendszerek állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik az intelligens elektromos hálózathoz való csatlakozást. Ez azt jelenti, hogy megfelelnek az SG Ready címke követelményeinek.

  Évtizedek óta tartó sikerek-  A klímatechnikában használt hűtőközeg és kompresszoroknak nagyon magas követelményeknek kell megfelelniük. Piacvezetőként a Mitsubishi sok éves kutatási, fejlesztési és alkalmazási tapasztalattal rendelkezik. Tudatosan használhatjuk legjobb tudásunkat és tapasztalatunkat a levegő-víz hőszivattyú alkatrészek fejlesztése során. Eredmény, kifinomult megoldások, amelyek egyesítik az inverteres technológia ismert előnyeit a fűtési igényekkel.

  Mitsubishi Hőszivattyú típusok:

  • Split rendszerű hőszivattyúk - ideális választás hűtésre, fűtésre, felhasználható padlófűtéshez. Használati meleg víz készítéshez külön HMV tároló szükséges.
  • Osztott rendszerű hőszivattyúk, beépített HMV tárolóval- A gyártó által fejlesztett osztott rendszer, a beltéri egység egy 200 literes beépített HMV tartállyal szerelve, a használati meleg víz előállításhoz, tároláshoz. A rendszer ideális hűtésre- fűtésre, meleg víz használatához. Padló fűtéshez is ideális, mivel két külön kört is használhatunk a készület felhasználva.
  • Monoblokk hőszivattyúk – ideális választás hűtésre- fűtésre, padlófűtés üzemeltetéshez. Használati meleg víz csak külön HMV tárolóval lehetséges.A készülék helytakarékos, egy kültéri egység tartlamazza a beléri rendszerek alkatrészeit is. Nem igényel klíma telepítő szakember a telepítése.

  Minden Mitsubishi hőszivattyú elérhető Zubadan kültéri egységgel, amely a gyártó egyedi téliesített egysége. Bármilyen követelményeket is támaszt egy épület, a Zubadan Inverterek hatékony csúcsteljesítményt biztosítanak a teljes alkalmazási tartományban. A rendszer teljes fűtési teljesítményt biztosít akár -15°C hőmérsékleten. A Zubadan hőszivattyú még -28°C-on is megbízható és hatékony működést tesz lehetővé.

  Akkor ha hőszivattyú beszerelése mellett döntünk, érdemes az ilyen típusú berendezések megbízható és bevált gyártóira hagyatkozni, mint például egy Mitsubishi Zubadan hőszivattyú. Ekkor biztos lehet benne, hogy a megvásárolt modell a legjobb minőségű anyagokból készül, és a működése megbízhatónak bizonyul. Az ilyen márkájú hőszivattyúk értékesítése mellett cégünk telepítési és szervizengedéllyel is rendelkezik. Javasoljuk, hogy vegye igénybe teljes kínálatunkat, amely garantálja a készülékek helyes beszerelését és az azt követő működésüket.