0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Daikin hőszivattyú

  A legtöbb ember számára a levegő -víz hőszivattyú már nem rejtély. A hideg forrásból a hideg belső térbe történő „hőátvitel” fogalma első pillantásra mindenki számára újdonságnak tűnik, de nincs benne semmi titokzatos. A hőszivattyú ugyanazt az elvet használja, mint a hűtőszekrény, csak fordítva. Rugalmas és költséghatékony alternatívát jelent a hagyományos olajkazánnal szemben. Büszkék vagyunk arra hogy elismert vállalatok termékeit forgalmazhatjuk, telepíthetjük, többek között a Daikin hősszivattyús rendszereket, mint megújuló energiát hasznosító fűtési rendszert.
  A Daikin Altherma rendszer két különböző konfigurációban érhetők el, monoblokk rendszerben és Split rendszerben.
  daikin-hoszivattyuAz osztott integrált rendszer kis beltéri alapterülettel rendelkezik, egyetlen elegáns padlón álló egységben, a HMV tartályt is tartalmazva.
  A Daikin levegő-víz hőszivattyúk gyorsan váltak a világ egyik legjobb, leggazdaságosabb fűtési rendszerré az új építésű ingatlanokban, és az ingatlanok fokozatos fejlesztésének tevezetében is szerepelnek. A Daikin Európa első számú értékesített hőszivattyúja, kimagasló mutatókkal. A Daikin több mint 450 000 levegő-víz hőszivattyút értékesített Europában. A Daikin Európa-szerte a nagy energiahatékonyságú fűtési, hűtési, szellőztetési és hűtési megoldások piacvezetőjének számít a kereskedelmi, lakossági és ipari alkalmazásokban. A gyártó a levegő-víz hőszivattyúk első számú szállítói az országban. A Daikin hőszivattyúk hatékonyak és megbízhatóak, és gondtalan kényelmet biztosítanak.
  A Daikin levegő-víz hőszivattyú egy teljes háztartási fűtési és melegvíz-rendszer. A Daikin levegő-víz hőszivattyúi scroll kompresszoros kialakítást alkalmaznak, kevesebb mozgó alkatrésszel és nagyobb megbízhatósággal.

  A Daikin több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a levegős hőszivattyús rendszerek gyártásában, ami magáért beszél. Működésük szerint, a levegő-víz hőszivattyús rendszer négy fő elemből áll, amelyek lehetővé teszik a hűtőközegnek a folyékony állapotból a gázba jutását: egy kompresszorból, egy kondenzátorból, egy expanziós szelepből és egy elpárologtatóból áll.

  A Daikin hőszivattyúk előnyei:

  • Akár 75%-os megtakarítás az olajtüzelésű kazánrendszerhez képest
  • Alacsony költségű telepítés
  • A++/A+++ energia besorolással, és magas COP értékkel
  • Hőt termel még akkor is, ha kint -20°C van
  • Könnyen kezelhető
  • Tökéletes új lakásokhoz és felújítási projektekhez
  • 5 év garancia
  • Környezetbarát
  • Könnyen kombinálható napenergiával
  • Új építési és utólagos beépítési alkalmazásokA Daikin Altherma alacsony hőmérsékletű egységek hatékony kompresszorokkal rendelkeznek, melyek kifejlesztésénél maximálisan törekedtek a minimális elektromos teljesítmény felvételre. 

  A Daikin sokoldalú fűtési kínálata minden igényt kielégít, legyen szó ott honának felújításáról vagy új építési projektről. Akármilyen korú is az ingatlana, bízhat abban, hogy a Daikin fűtési és hűtési megoldásai hosszú évekig kitartanak, és megbízható szolgáltatást nyújtanak bármilyen időjárási körülmények között.

  Típusok:

  Alacsony hőmérsékletű levegő-víz hőszivattyú, beépített HMV tárolóval.

  A Daikin Altherma alacsony hőmérsékletű levegő-víz hőszivattyús rendszer tökéletes fűtési és melegvíz-rendszer minden új építési projekthez. Ez az alacsony hőmérsékletű rendszer tökéletes kombinációja padlófűtéshez, alacsony hőmérsékletű radiátorokhoz vagy fan-coilokhoz. Alacsony hőveszteségű ingatlanhoz ideális. Az integrált beltéri padlón álló egység a fűtést használati melegvíz-melegítéssel kombinálja. A kompakt egység kis helyigényű, de nagy előnyöket kínál. Nagy kapacitású, 180 literes vagy 260 literes tartállyal rendelkezik, 50%-kal kisebb hőveszteséggel, mint egy normál tartály. 
  A Daikin Altherma alacsony hőmérsékletű egységek hatékony kompresszorokkal rendelkeznek, melyek kifejlesztésénél maximálisan törekedtek a minimális elektromos teljesítmény felvételre. 

  Monoblokk rendszer
  Helytakarékos megoldást kínál Önnek a  Daikin monoblokk levegő-víz hőszivattyú, tökéletes választás, mivel egyetlen kültéri egységben egyesíti a kompresszort és a hidraulikus alkatrészeket. Tartalmazza az összes olyan összetevőt, amely fűtést és meleg vizet állít elő, és ezt juttatja be az ingatlanba. A monoblokk egység kültéren található, és 6-8KW és 11-16KW méretben kapható. Monoblokk rendszerrel a kültéri egységhez szükséges egy HMV tároló amennyiben használati meleg vízet is szeretnénk. Nem igényel klíma szerelő szakembert, gépész, és vízvezeték szerelő is telepítheti.

  Magas hőmérsékletű levegő-víz hőszivattyú
  Régi vagy nehezebben fűthető ingatlanoknál olyan rendszerre van szükség, amely megbízhatóan, akár 80°C-ig magas előremenő vízhőmérsékletet biztosít, anélkül hogy feltétlenül ki kellene cserélni a teljes radiátorrendszert. 
  A Daikin Altherma magas hőmérsékletű rendszer tökéletesen helyettesítheti a hagyományos kazánt, és csatlakoztatható a meglévő csővezetékekhez. A Daikin Altherma magas hőmérsékletű rendszer ezért ideális fűtési és melegvíz-megoldás utólagos vagy felújítási projektekhez. 
  A Daikin kétfokozatú hőszivattyús rendszerrel a kimenő víz hőmérsékletét 80°C körülire emeli. 
  Ez a magas hőmérsékletű rendszer a meglévő, 70°C és 80°C közötti előremenő hőmérsékletre tervezett acél radiátorokkal együtt használható, így nincs szükség radiátor cserére. A helytakarékos kialakítás moduláris elrendezést kínál, amely biztosítja a könnyű telepítést még a legkisebb helyeken is. Opcionálisan napelemes rendszerre is csatlakoztatható.

  A gyáró ezen kívül hybrid rendszereket és gázkazánokat is forglamaz, a piaci igények 100%-os kielégítésére.