0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Gree klímák

  A számos kiemelkedő légkondicionáló gyártó közül nem mindig egyszerű a választás. Most a magas minőséget képviselő, világszerte elismert Gree klímagyárat mutatjuk be.

  A Gree klímagyár 1991-ben alakult Kínában, Zhuhai városában. A gyár gyorsan nemzetközivé nőtte ki magát, amely a folyamatos kutatás-fejlesztésnek, az új gyártási technológiáknak, valamint a fejlett értékesítési és marketing módszereknek köszönhető. Ma már 14 brazíliai, pakisztáni és kínai gyárral rendelkezik, valamint 90 000 alkalmazottal. A világ 200 országában van jelen kiváló minőségű, piacvezető termékeivel. Egyaránt kínál termékeket a lakossági és a kereskedelmi piacra. Számos nagy, nemzetközi beruházást támogat, jelen volt a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékokon, a 2010-es Dél-afrikai FIFA Világbajnokságon, és a 2016-os brazíliai nyári olimpiai játékok épületében is.

  A kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listájának élére került 2012-ben, és azóta is megtartotta előkelő helyét. Emellett elnyerte a „World Brand” kitüntetést is, 2015-ben pedig a Forbes magazin legnagyobb nyilvános cégeket felsorakoztató listájának 385. helyén szerepelt.

  A Gree gyár a magas minőségű, legmodernebb technológiával készült légkondicionálókat gyárt annak érdekében, hogy a fogyasztóknak tökéletes élményben legyen részük. Becslések alapján világszinten minden harmadik lakossági klíma a Gree egyik gyárában készült.

  A Gree többek között lakossági és kereskedelmi klímaberendezéseket, inverteres rendszereket és hőszivattyúkat gyárt. A lakossági légkondicionálók esetében nagy hangsúlyt fektet az eleganciára, a komfortra és az energiahatékonyságra. Számos designvariációban elérhetők termékei, a legmodernebb technológiai lehetőségeket keresők és az ár-érzékeny fogyasztók is egyaránt megtalálják a számukra leginkább megfelelő készüléket kínálatában. Az inverteres rendszereket 10 évig tökéletesítette a gyár, így a precíz működés garantált, mely intelligens vezérléssel párosul.  A kereskedelmi klímák esetében számos beltéri kialakítással rendelkező, csoportban is vezérelhető készülék áll rendelkezésre. Kínálatában kazettás, légcsatornás, mennyezeti, parapet és oszlop klímák is megtalálhatók. A Gree hőszivattyúk megbízhatósága és energiahatékonysága kiemelkedő. Magas szintű komfort érztet biztosítanak minimális költségek mellett.

  A Gree gyár népszerűségét mutatja, hogy hazánkban számos létesítmény választotta klímáit. Többek között a Debreceni Egyetem rektori hivatalában, a tihanyi Club Hotel-ben, a budapesti Vam Design Center-ben, a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának épületében és a debreceni Agóra Irodaházban is Gree klímának köszönhető a kellemes hőmérséklet.

  A gyártó itthoni típusaiban:

  A Gree Home klímaberendezéseiben a hűtőközeg egyáltalán nem károsítja az ózont, mivel az R32 nevet viselő színtelen, szagtalan gáz biztosítja a megfelelő közeget. A globális felmelegedési potenciált mutató értéke az előtte alkalmazott – szintén környezetkímélőnek számító- R410A gáz harmada, így rendkívül környezetbarát terméknek számít.

  A Gree Comfort X légkondicionálók az igen hatékony Cold Plasma levegőtisztító rendszerrel rendelkeznek, melynek köszönhetően a baktériumok, vírusok és az allergiát okozó anyagok 90 százalékát, illetve a levegőben előforduló rákkeltő molekulák 95 százalékát kiszűri. Ennek köszönhetően kiváló megoldást kínál az olyan légúti megbetegedésekben szenvedők számára is, mint az asztma vagy az allergia. Nem csupán a káros anyagokat, hanem a kellemetlen szagokat is kiszűri a berendezés, így a kis kedvencünk okozta nem kívánt szagoktól sem kell tartanunk.

  A Gree Free Match rendszerével egész házakat vagy irodákat is hűthetünk. Akár öt beltéri egységet is összekapcsolhatunk egy kültéri berendezéssel, így a hűtés-fűtés kevesebb zajjal jár, telepítése pedig egyszerűbb, mintha több split rendszerű klímát szerelnénk fel. Mindegyik beltéri egységhez saját távirányító tartozik, így egyenként beállíthatók a légkondicionálók, mely segítségével komfortos környezetet hozhatunk létre otthonunk vagy irodánk egész területén.

  A Gree Versati levegő-víz hőszivattyúja megfelel a legmagasabb környezetvédelmi elvárásoknak, alkalmas egész otthonunk hűtésének és fűtésének ellátására, sőt, melegvíz szükségletünket is tökéletesen kielégíti. A Gree Versati berendezések páratlan módon képesek a melegvíz termelés előnykapcsolására, amely azt takarja, hogy beállíthatjuk a vezérlőegységben, hogy a hűtést/fűtést vagy a melegvíz termelést priorizálja a rendszer. A hőszivattyú alábbi programozható funkciói közül válogathatunk: gyorsfűtés, épület fagytalanítás, vészüzemmód, automata üzemmód, csendes üzemmód és HMV rendszer fertőtlenítés. A Versati berendezések R410A gázzal rendelkeznek, így környezetbarát hűtőközeget biztosítanak. Emellett a széndioxid egyenérték kibocsátása is kifejezetten alacsony, mivel a berendezés a hőszivattyús technológián alapszik, azaz a külső levegő hőenergiájának elvonását használja fel a helyiség fűtésére. A rendszer előnye, hogy még üzemzavar esetén is lehetőség van melegvíz előállítására, hiszen a gyártó gondoskodott a tartályba épített elektromos fűtőszálról. A berendezés időzítőjének segítségével óránkénti, valamint napi programozást is végezhetünk, így akár folyamatosan csökkenthetjük éjszakára, vagy a távollétünk idejére a hőmérsékletet.

  A Gree klímák előnyei:

  • magas minőség
  • innovatív megjelenés
  • legmodernebb technológia
  • széles termékkínálat
  • intelligens vezérlés
  • környezetbarát anyagok alkalmazása

  Ha Ön is csatlakozna Magyarország vezető klímagyárának elégedett vásárlói közé, akkor tekintse meg Gree klímaválasztékunkat IDE kattintva, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!