0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Vásárlói tájékoztató

  Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:

  A Webáruház termékkínálata:

  • Levegő tisztítók- párátlanítók
  • Klíma berendezések
  • Hőszivattyús berendezések
  • Klímaszerelés, telepítés

  A termékek online a helloklima.com internetes weboldalon rendelhetők meg. A termékek ára bruttó ár, és 1 darab egységre értendőek. A termékek ára nem tartalmazza a házhozszállítás és az utánvéttel való fizetés díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

  A vásárlás pontos menetéről, illetve a megrendelési adatok kezeléséről az Általános Szerződési Feltételek oldalon olvashatnak részletesen.

  A Webáruházban a Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fényképet jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített fényképek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek, továbbá a monitortól és annak beállításaitól is függ a kép minősége és színe.

  Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, a Szolgáltató teljeskörűen tájékoztatja a Vevőket az akció időtartamáról.

  A termék megrendelése felhatalmazza a kereskedőt, hogy a terméket a központi raktárból, vagy a nagykereskedésből kiszállítsa. A megrendelés nem keletkeztet kötelezettséget, a megrendelést a készletek függvényében tudjuk teljesíteni. Amennyiben nincs egy megrendelt termék készleten, vagy nem várható a közeljövőben gyártói szállítás, megpróbálunk helyettesítő terméket ajánlani, amelynek a paraméterei megfelelnek az eredetileg rendelt terméknek. Minden erőfeszítésünk ellenére s előfordulhat, hogy egy termék nincs raktáron, esetleg a gyártás átmenetileg szünetel. Minden ilyen jellegű változásról értesítjük a megrendelőt, és törekszünk a megfelelő helyettesítő termék beszerzésére.

  Az általunk értékesített klímaberendezéseket kérésre/ megrendelésre fel is telepítjük kedvező áron. Ha ügyfelünk telepítést is kér akkor a klímaberendezés(ek) -et ingyen szállítjuk házhoz a telepítés alkalmával.

  Bármilyen kérdés, kérés esetén forduljanak hozzánk bizalommal.