0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Gree Klímaszerelés

  Gree klímaszerelés

  A klímaválasztás minden esetben hosszútávú döntés, így érdemes alaposan felkészülni rá, legfőképpen információk gyűjtésével. Az alábbiakban abban szeretnénk Önnek segíteni, hogy milyen előnyökkel jár, és milyen feltételekkel tud Gree készüléket választani, amelyek beszerelésében és karbantartásában szakembereink segítenek.

  Mielőtt klímaberendezést választ, a következő szempontokat érdemes figyelembe vennie, melyet a telefonos egyeztetést követően helyszíni szemle során szakértőnkkel tud megbeszélni. Ez a Gree klímaberendezések beszerelése előtt is így történik cégünknél.

  Szempontok a választás és beszerelés előtt:https://helloklima.com/tudastar/gree-klimaszereles/

  • Klimatizált helyiségek mérete, tájolása és szigetelése
  • Ablakok felülete és minősége
  • Helyiségben általában tartózkodók száma
  • Helyiségben található egyéb elektronikai berendezések
  • Lámpák mennyisége és teljesítménye
  • A helyiség adottságai – milyen típusú klímaberendezés telepíthető, hova, épület energiakapacitása
  • Klímaberendezés funkciója – hűtésre, fűtésre, párátlanításra stb. fogják-e használni?

   

  A kínai gyártású Gree Electronics készülékei közül cégünk több, mint 55 különböző típust forgalmaz és szerel – a márka készülékei ár-érték arányban verhetetlenek, nem véletlenül piacvezető Magyarországon. Minden általunk forgalmazott Gree termék inverteres kompresszorral működik, amellyel nagyobb teljesítményt érhet el hatékonyabb energiafelhasználással. A technológia lényege, hogy a berendezés folyamatos működés mellett biztosít állandó hőmérsékletet, így energiafelhasználása a futáshoz hasonlít – állandó ritmusban hosszútávon futva hatékonyabb a szervezetünk energiafelhasználása is.  Az 1Ghz-es inverter akár 15 W-os teljesítmény mellett is állandó hőmérsékletet biztosít. A Home, Comfort X, Lomo, Amber és U-Match kombinálható Gree szériák készülékei 2-16 kW-os teljesítményig választhatók.

  A Gree általunk forgalmazott és szerelt klímaberendezései széles felhasználási spektrumon mozognak: otthoni, kiskereskedelmi, vendéglátóipari és irodai, kis- és nagyteljesítményű készülékeket egyaránt kínálunk, amelyek 20-100 m2-es helyiségekben is biztosítják a kívánt hőmérsékletet. Egyszerű Split és Dual, Multi rendszerű berendezések is elérhetőek nálunk, utóbbi esetében egy kültéri egységhez több helyiségben több beltéri egység kapcsolható. Gree klímatelepítés, irodai beszerelés esetén központi vezérlőrendszer telepítését is vállaljuk, amellyel akár 16 beltéri egységet lehetséges központilag és távolról is vezérelni. A felhasználási módok az általunk forgalmazott Gree termékek esetében ugyancsak sokoldalúak: oldalfali, parapet, légcsatornás és kazettás beltéri egységek egyaránt elérhetőek.

  Sokan nem tudják, de a klímaberendezések nemcsak hűtésre, de fűtésre is a leghatékonyabb ár-érték arányban üzemeltethető berendezések napjainkan, ezért Gree klímaszereléskor érdemes figyelembe venni a Gree fűtésre optimalizált modelljeit is, amik ugyancsak kiemelkedő színvonalúak. Fűtésre alkalmas kis és nagy klímaberendezések beszerelését és karbantartását ugyancsak vállaljuk.

  A Gree kiemelten figyel a levegőtisztaságra és minőségére is, készülékeiket a Cold Plasma fantázia nevű szűrőberendezéssel szerelik fel, amely 90 százalékban szűri ki a baktériumokat, vírusokat és allergén anyagokat, valamint a levegőben terjedő rákkeltő anyagokat. A technológia egy többszörös szűrőrendszer és egy ionizátor együttműködésére épül, amellyel a káros anyagok mellett a kellemetlen szagokat is szűri a berendezés. A levegőtisztítás mellett a levegő minőségének javítása is fontos a Gree számára – elérhető párátlanításra, vagy szellőztetésre is alkalmas készülék a kínálatukban.

  A Gree nemcsak hatékony, de egyéb választható, kényelmi funkciójú készülékeket fejlesztett az elmúlt évtizedekben – WiFi-vel felszerelt készülékeiket saját fejlesztésű applikációjukkal lehet vezérelni, melyhez egyéb okoseszközök is csatlakoztathatók. Az iFeel technológia lehetővé teszi, hogy a távirányító helyzetéhez állítsa be a kívánt hőmérsékletet.

  És néhány szó a cégről: a Gree Electronics vállalatot 1991—ben alapították, 25 éve piacvezető Kínában. Több kutatólaboratóriumban dolgoznak a klímaberendezések egyre kifinomultabb technológiai fejlesztésein, több, mint tízezer szabadalmat jegyeztek be az elmúlt 29 évben. Több technológiai versenyt nyertek, számos piackutató cég, többek között az Euromonitor International Ltd. is tanúsítvánnyal igazolja a cég termékeinek minőségét. Külön érdekesség, hogy a cég elnöke a világ negyedik legbefolyásosabb üzletasszonya, Dong Mingzhu, aki 19 éve vezeti a vállalatot.

  Az álltalunk telepített Gree készülékekre 5 év gyártói garanciával értékesítjük!

   

   

   
  Gree Klímaszerelés