0
Kosár0 Ft

  A kosár üres.

  Összesen : 0 Ft

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  C&H Cooper & Hunter CHML-U18RK2 Multi Inverter kültéri egység

  Cikkszám: C014

  C&H Cooper & Hunter CHML-U18RK2 Multi Inverter kültéri egység

  • Hűtés kapacitás
   5.2 kW

  • Fűtés kapacitás
   5.4 kW

  • Energiaosztály Hűtés
   A++

  • Energiaosztály Fűtés
   A+

  • WIFI
   Igen

  Bruttó ár:
  385.000 Ft

  C&H Cooper & Hunter CHML-U18RK2 Multi Inverter kültéri egység

  Az amerikai cég kínálata nem csak split klímákra korlátozódik, a gyártó teljes kínálatához hozzá tartoznak a multi inverter rendszerek is, amik lehetőséget biztosítanak hogy több helységet legyünk képesek hűteni- fűteni, aszerint hogy csak egy kültéri egységget telepítünk az ingatlan külső homlokzatához. Lehetőségönk van 2, 3, 4, és 5 beltéri egyéget telepíteni a kültéri egységhez. A beltéri egységek külön távirányítóval rendelkeznek, Wifi kompatibilisek, így üzemeltetésük független egymástól. Nagyon praktikus megoldás, minden olyan ingatlanban ahol több helységet szeretnénk klímatizálni. A multi klímaberendezések lehetőséget adnak több helyiség klimatizálására, egy kültéri egység használatával. A CHML-U18RK2 kültéri egység kettő darab beltéri egység üzemeltetését biztosítja. Választható beltéri egységek: Alpha és Veritas típusok. A készülék megbízható ,és megfizezhető árú termék a Gree gyárában készül.

  Tulajdonságok:cooper-hunter-chml-u18rk2-multi-kulteri-egyseg

  • 5,2 kW hűtési teljesítmény,
  • 5,4 kW fűtési teljesítmény,
  • Hűtőközeg: R32,
  • 5 év garancia,
  • Fűtés -20 fokig,
  • 2 beltéri egységhez, Alpha és Veritas modellek,
  • Biztosíték: 16 A,
  • Betáp 1 fázis,
  • Működési tartomány (hűtés / fűtés): -15 C - 43 C / -20 C - 20 C,
  • SEER 5,3
  • SCOP 4.15,
  • Zajszint (kültéri) 65 db(A.

  Márkatörténet:

  A magas szintű berendezések megbízhatósága, egyedi tulajdonságai, modern kialakítása és a termékek széles választéka a C&H termékeket népszerűvé teszi a világ sok országában. A Cooper & Hunter márkanév alatt szereplő termékeket ennek a szellemiségnek a jegyében fejlesztik: kényelem, alacsony fogyasztás, energiahatékonyság, design. A Cooper & Hunter márkanév alatt szereplő termékeket világszerte több mint 50 országba és régióba exportálják. A tengerentúli piacokon való megjelenés óta a Cooper & Hunter egy jól ismert márkává nőtte ki magát, amelynek export-értékesítési volumene gyorsan növekedett. A skandináv országokban nagyon kedvelt márka, a fűtésre optimalizált berendezéseinek köszönhetően. Magyaroszágon is folyamatosan nőveszik a piaci részesedése a cégnek.

  A több mint húsz éves légkondicionálási, szellőztetési tapasztalatával a Cooper & Hunter vezető HVAC piaci szereplővé vált. (A HVAC: Heating, ventilation, and air conditioning (HVAC) a megfelelő hőmérsékletű, tisztaságú és páratartalmú levegőt jelenti.) Az épületek energiafogyasztása a világ teljes energiafogyasztásának a 40%-a. Ebből a HVAC rendszerek az épületek energiafelhasználásának kevesebb mint felét teszik ki. Ezért elengedhetetlen a HVAC rendszerek optimalizálása a jövőben. De az emberek nem akarnak kompromisszumot kötni a kényelem miatt, tehát olyan energia hatékony HVAC rendszereket kell építeni, amelyek alkalmazkodnak az emberek igényeihez és megtartják a legmagasabb szintű kényelmet, ehhez az igényhez igazodik a gyártó.

  A Cooper & Hunter egyik legfontosabb prioritása a legjobb minőség elérése.

  • Kevesebb mint 0,2% hiba arány,
  • környezetbarát gáz R-410A és R32 gáz.
  • minden alkatrész 100% -os tesztelése és teljes működési ellenőrzése,

  A megbízható, minőségi termékeket az Egyesült Államokban, Kanadában és az Európai Unióban a legfontosabb nemzetközi tesztelési szabványok tanúsítják. Elkötelezettek a technológiai innováció és a fogyasztóközpontú termékfejlesztés mellett. A cég továbbra is olyan új termékeket állít elő, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak, megbízható energia hatékony és költséghatékony légkondicionáló megoldásokat kínálva. Az innovációk végrehajtásakor figyelembe veszik a jelenlegi ügyfelek igényeit, valamint a jövőbeni mérnöki trendeket. A legújabb elegáns ergonómiai mintákat a kényelemmel és a magas színvonalú modern technológiával kombinálják. Arra koncentrálnak, hogy folyamatosan fejlesszék a lehető legjobb szolgáltatást. Elkötelezettek az olyan minőségi termékek gyártásában, amelyek javítják ügyfeleink életét. A Cooper & Hunter kellemesebbé teszi otthonát és munkahelyét is ezért a COMFORT INNOVATIONS minden otthoni és üzleti vállalkozáshoz hozzátartozik. Kiemelkedő kutatási és fejlesztési csapata átfogó ismeretekkel  rendelkezik a légkondicionáló ipar legújabb technológiájáról, ideértve a kiváló tesztberendezéseket is, ahol a gyári EER tesztelési szabvány erőssége 4% -kal magasabb, mint a kínai nemzeti szabvány. Ezek a magas technológiai előírások megfelelnek a Cooper & Hunter azon elkötelezettségének, hogy olyan kiváló termékeket állítson elő, amelyek javítják az ügyfelek életminőségét. 2017-ben a társaság végleges megállapodásokat kötött hosszú távú stratégiai partnerségről a Zhuhai Vino Environmental Technology Equipment Co., Ltd.-vel és a társaság részvényvásárlásával, amely várhatóan felgyorsítja a vállalat további növekedését a globális piacon. A Zhuhai-i gyár új nevet kapott: Zhuhai Vino - Cooper & Hunter Környezetvédelmi Technológiai Equipment Co., Ltd..

  A C&H minőségellenőrzési szabványai megfelelnek az Amerikai Fűtési, Hűtő- és Légkondicionáló Mérnökök Egyesületének (ASHRAE) és a Fűtés, hűtés és légkondicionálás mérnökeinek amerikai szövetségének, ezek a legfontosabb szövetségek a piacon.

  Technológia

  A Cooper & Hunter a technológiai innovációval és a fogyasztóközpontú termékfejlesztéssel foglalkozik. HVAC berendezéseinek nagy részét a kínai fő gyártóüzemben gyártják, amelyet a legmagasabb szintű minőségi és ipari szabványok jellemeznek, ez garancia a minőségre.

   

  A klíma szerelés ár bruttó 60 000 forint belétri egységenként, 3 méter csőhosszig. E felett bruttó 10 000 forint minden méter rézcső telepítve.

  Márka Cooper & Hunter
  Model C&H Cooper & Hunter CHML-U18RK2 Multi Inverter kültéri egység
  Típus C&H Cooper & Hunter CHML-U18RK2 Multi Inverter kültéri egység
  Működési elv hűtő Igen
  Műkődési elv fűtő Igen
  Energiaosztály Hűtés A++
  Energiaosztály Fűtés A+
  SEER 6,2
  SCOP 4,1
  Töltő Gáz R32
  WIFI Igen
  Hűtés kapacitás 5.2 kW
  Fűtés kapacitás 5.4 kW
  Multi Split Igen
  Csak kültéri Igen

  Hasonló termékek