0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  C&H Cooper & Hunter CH-IC100RKE/CH-IU100RKE Kazettás Inverteres Split Klíma

  Cikkszám: C026

  C&H Cooper & Hunter CH-IC100RKE/CH-IU100RKE Kazettás Inverteres Split Klíma

  • Hűtés kapacitás
   10.5 kW

  • Fűtés kapacitás
   11.5 kW

  • Helyiség méret
   90 m2 - 110 m2

  • Energiaosztály Hűtés
   A++

  • Energiaosztály Fűtés
   A+

  • WIFI
   Igen

  Bruttó ár:
  825.000 HUF

  C&H Cooper & Hunter CH-IC100RKE/CH-IU100RKE Kazettás Inverteres Split Klíma

  A kazettás klímaberendezések álmennyezetbe építhetők és jó megoldás nagyméretű terek klimatizálására. Előnye, hogy a beltéri egység nagy része az álmennyezet felett helyezkedik el, így csak a beszívórács és a kifúvó légterelő lamellák látszanak. A Cooper and Hunter kazettás légkondicionálók 3,5Kw- tól egészen 14 Kw hűtőteljesítményig profi megoldást jelentenek. A berendezés négy irányba fújja levegőt, így gondoskodva a megfelelő levegőeloszlásról. Az álmennyezetbe süllyesztett berendezések esztétikus megjelenése révén bármilyen belső térbe jól illeszkedik, nem foglal el értékes helyet a helyiség falán, vagy a padlón. Kazettás klíma használata esetén lehetőség van frisslevegő beszívásra is, ezáltal a levegőminőség jelentősen javítható. A kezettás klímák nagy előnye, hogy levegő szállítási képességük többszöröse a lakossági klímáknak. A négyirányú (360 °-os) légbefúvásnak köszönhetően pedig tökéletes légeloszlást biztosít. Ideális irodaházak, éttermek, üzletek klimatizálására.

  cooper-hunter-ch-ic100rke-ch-iu100rke-kazettas-split-klima

  Tulajdonságok:

  • 10,5 Kw Hűtés,
  • 11,5 Kw Fűtés,
  • SEER 6,1,
  • SCOP 5,1,
  • Egyszerű telepítés,
  • A csővezeték hossza legfeljebb 50 m (nagy teljesítményű modelleknél),
  • Többszintű védelmi rendszer,
  • Kompakt méret,
  • Wifi,
  • Alacsony zajszintű ventilátor,,
  • Hosszú élettartamú mosható szűrő,
  • Kondenzvíz szivattyú,
  • A fő egységek és üzemmódok önellenőrzése,
  • A vezérléshez beltéri levegő hőmérséklet-érzékelő kiválasztásának lehetősége,
  • R32-es gázzal töltve.

  A megbízható, minőségi termékeket az Egyesült Államokban, Kanadában és az Európai Unióban a legfontosabb nemzetközi tesztelési szabványok tanúsítják. Elkötelezettek a technológiai innováció és a fogyasztóközpontú termékfejlesztés mellett. A cég továbbra is olyan új termékeket állít elő, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak, megbízható energia hatékony és költséghatékony légkondicionáló megoldásokat kínálva. Az innovációk végrehajtásakor figyelembe veszik a jelenlegi ügyfelek igényeit, valamint a jövőbeni mérnöki trendeket. A legújabb elegáns ergonómiai mintákat a kényelemmel és a magas színvonalú modern technológiával kombinálják. Arra koncentrálnak, hogy folyamatosan fejlesszék a lehető legjobb szolgáltatást. Elkötelezettek az olyan minőségi termékek gyártásában, amelyek javítják ügyfeleink életét. A Cooper & Hunter kellemesebbé teszi otthonát és munkahelyét is ezért a COMFORT INNOVATIONS minden otthoni és üzleti vállalkozáshoz hozzátartozik.

  A Cooper & Hunter márkanév alatt szereplő termékeket ennek a szellemiségnek a jegyében fejlesztik: kényelem, alacsony fogyasztás, energiahatékonyság, design. A Cooper & Hunter márkanév alatt szereplő termékeket világszerte több mint 50 országba és régióba exportálják. A tengerentúli piacokon való megjelenés óta a Cooper & Hunter egy jól ismert márkává nőtte ki magát, amelynek export-értékesítési volumene gyorsan növekedett. A skandináv országokban nagyon kedvelt márka, a fűtésre optimalizált berendezéseinek köszönhetően. A több mint húsz éves légkondicionálási, szellőztetési tapasztalatával a Cooper & Hunter vezető HVAC piaci szereplővé vált. (A HVAC: Heating, ventilation, and air conditioning (HVAC) a megfelelő hőmérsékletű, tisztaságú és páratartalmú levegőt jelenti.) Az épületek energiafogyasztása a világ teljes energiafogyasztásának a 40%-a. Ebből a HVAC rendszerek az épületek energiafelhasználásának kevesebb mint felét teszik ki. Ezért elengedhetetlen a HVAC rendszerek optimalizálása a jövőben. De az emberek nem akarnak kompromisszumot kötni a kényelem miatt, tehát olyan energia hatékony HVAC rendszereket kell építeni, amelyek alkalmazkodnak az emberek igényeihez és megtartják a legmagasabb szintű kényelmet, ehhez az igényhez igazodik a gyártó. 2017-ben a társaság végleges megállapodásokat kötött hosszú távú stratégiai partnerségről a Zhuhai Vino Environmental Technology Equipment Co., Ltd.-vel és a társaság részvényvásárlásával, amely várhatóan felgyorsítja a vállalat további növekedését a globális piacon. A Zhuhai-i gyár új nevet kapott: Zhuhai Vino - Cooper & Hunter Környezetvédelmi Technológiai Equipment Co., Ltd.. A magas szintű berendezések megbízhatósága, egyedi tulajdonságai, modern kialakítása és a termékek széles választéka a C&H termékeket népszerűvé teszi a világ sok országában. A Cooper & Hunter egyik legfontosabb prioritása a legjobb minőség elérése.

  • Kevesebb mint 0,2% hiba arány,
  • környezetbarát gáz R32-es 
  • minden alkatrész 100% -os tesztelése és teljes működési ellenőrzése,

  A C&H minőségellenőrzési szabványai megfelelnek az Amerikai Fűtési, Hűtő- és Légkondicionáló Mérnökök Egyesületének (ASHRAE) és a Fűtés, hűtés és légkondicionálás mérnökeinek amerikai szövetségének, ezek a legfontosabb szövetségek a piacon.

  Technológia

  Kiemelkedő kutatási és fejlesztési csapata átfogó ismeretekkel  rendelkezik a légkondicionáló ipar legújabb technológiájáról, ideértve a kiváló tesztberendezéseket is, ahol a gyári EER tesztelési szabvány erőssége 4% -kal magasabb, mint a kínai nemzeti szabvány. Ezek a magas technológiai előírások megfelelnek a Cooper & Hunter azon elkötelezettségének, hogy olyan kiváló termékeket állítson elő, amelyek javítják az ügyfelek életminőségét. A Cooper & Hunter a technológiai innovációval és a fogyasztóközpontú termékfejlesztéssel foglalkozik. HVAC berendezéseinek nagy részét a kínai fő gyártóüzemben gyártják, amelyet a legmagasabb szintű minőségi és ipari szabványok jellemeznek, ez garancia a minőségre.

  Márka Cooper & Hunter
  Model C&H Cooper & Hunter CH-IC100RKE/CH-IU100RKE Kazettás Inverteres Split Klíma
  Típus C&H Cooper & Hunter CH-IC100RKE/CH-IU100RKE Kazettás Inverteres Split Klíma
  Működési elv hűtő Igen
  Műkődési elv fűtő Igen
  Energiaosztály Hűtés A++
  Energiaosztály Fűtés A+
  SEER 6
  SCOP 4
  Töltő Gáz R32
  WIFI Igen
  Hűtés kapacitás 10.5 kW
  Fűtés kapacitás 11.5 kW
  Helyiség méret min. 90 m2
  Helyiség méret max. 110 m2
  Split rendszer Igen

  Hasonló termékek