0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  C&H Cooper & Hunter CH-IC071RKE/CH-IU071RKE Kazettás Inverteres Split Klíma

  Cikkszám: C025

  C&H Cooper & Hunter CH-IC071RKE/CH-IU071RKE Kazettás Inverteres Split Klíma

  • Hűtés kapacitás
   7.3 kW

  • Fűtés kapacitás
   7.9 kW

  • Helyiség méret
   65 m2 - 85 m2

  • Energiaosztály Hűtés
   A++

  • Energiaosztály Fűtés
   A+

  • WIFI
   Igen

  Bruttó ár:
  665.000 HUF

  C&H Cooper & Hunter CH-IC071RKE/CH-IU071RKE Kazettás Inverteres Split Klíma

  A kazettás klímaberendezések álmennyezetbe építhetők és jó megoldás nagyméretű terek klimatizálására. Előnye, hogy a beltéri egység nagy része az álmennyezet felett helyezkedik el, így csak a beszívórács és a kifúvó légterelő lamellák látszanak. A Cooper and Hunter kazettás légkondicionálók 3,5Kw- tól egészen 14 Kw hűtőteljesítményig profi megoldást jelentenek. A berendezés négy irányba fújja levegőt, így gondoskodva a megfelelő levegőeloszlásról. Az álmennyezetbe süllyesztett berendezések esztétikus megjelenése révén bármilyen belső térbe jól illeszkedik, nem foglal el értékes helyet a helyiség falán, vagy a padlón. Kazettás klíma használata esetén lehetőség van frisslevegő beszívásra is, ezáltal a levegőminőség jelentősen javítható. A kezettás klímák nagy előnye, hogy levegő szállítási képességük többszöröse a lakossági klímáknak. A négyirányú (360 °-os) légbefúvásnak köszönhetően pedig tökéletes légeloszlást biztosít. Ideális irodaházak, éttermek, üzletek klimatizálására.

  cooper-hunter-ch-ic071rke-ch-iu071rke-kazettas-split-klima

  Tulajdonságok:

  • 7,3 Kw Hűtés,
  • 7,9 Kw Fűtés,
  • Kondenzvíz szivattyú,
  • Kompakt méret,
  • SEER 6,1,
  • SCOP 5,1,
  • A csővezeték hossza legfeljebb 50 m (nagy teljesítményű modelleknél),
  • Egyszerű telepítés,
  • Hosszú élettartamú mosható szűrő,
  • A fő egységek és üzemmódok önellenőrzése,
  • Többszintű védelmi rendszer,
  • Alacsony zajszintű ventilátor,
  • A vezérléshez beltéri levegő hőmérséklet-érzékelő kiválasztásának lehetősége,
  • R32-es gázzal töltve.

  A Cooper & Hunter márkanév alatt szereplő termékeket ennek a szellemiségnek a jegyében fejlesztik: kényelem, alacsony fogyasztás, energiahatékonyság, design. A Cooper & Hunter márkanév alatt szereplő termékeket világszerte több mint 50 országba és régióba exportálják. A tengerentúli piacokon való megjelenés óta a Cooper & Hunter egy jól ismert márkává nőtte ki magát, amelynek export-értékesítési volumene gyorsan növekedett. A skandináv országokban nagyon kedvelt márka, a fűtésre optimalizált berendezéseinek köszönhetően. 2017-ben a társaság végleges megállapodásokat kötött hosszú távú stratégiai partnerségről a Zhuhai Vino Environmental Technology Equipment Co., Ltd.-vel és a társaság részvényvásárlásával, amely várhatóan felgyorsítja a vállalat további növekedését a globális piacon. A Zhuhai-i gyár új nevet kapott: Zhuhai Vino - Cooper & Hunter Környezetvédelmi Technológiai Equipment Co., Ltd..

  A megbízható, minőségi termékeket az Egyesült Államokban, Kanadában és az Európai Unióban a legfontosabb nemzetközi tesztelési szabványok tanúsítják. Elkötelezettek a technológiai innováció és a fogyasztóközpontú termékfejlesztés mellett. A cég továbbra is olyan új termékeket állít elő, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak, megbízható energia hatékony és költséghatékony légkondicionáló megoldásokat kínálva. Az innovációk végrehajtásakor figyelembe veszik a jelenlegi ügyfelek igényeit, valamint a jövőbeni mérnöki trendeket. A legújabb elegáns ergonómiai mintákat a kényelemmel és a magas színvonalú modern technológiával kombinálják. Arra koncentrálnak, hogy folyamatosan fejlesszék a lehető legjobb szolgáltatást. Elkötelezettek az olyan minőségi termékek gyártásában, amelyek javítják ügyfeleink életét. A Cooper & Hunter kellemesebbé teszi otthonát és munkahelyét is ezért a COMFORT INNOVATIONS minden otthoni és üzleti vállalkozáshoz hozzátartozik. A több mint húsz éves légkondicionálási, szellőztetési tapasztalatával a Cooper & Hunter vezető HVAC piaci szereplővé vált. (A HVAC: Heating, ventilation, and air conditioning (HVAC) a megfelelő hőmérsékletű, tisztaságú és páratartalmú levegőt jelenti.) Az épületek energiafogyasztása a világ teljes energiafogyasztásának a 40%-a. Ebből a HVAC rendszerek az épületek energiafelhasználásának kevesebb mint felét teszik ki. Ezért elengedhetetlen a HVAC rendszerek optimalizálása a jövőben. De az emberek nem akarnak kompromisszumot kötni a kényelem miatt, tehát olyan energia hatékony HVAC rendszereket kell építeni, amelyek alkalmazkodnak az emberek igényeihez és megtartják a legmagasabb szintű kényelmet, ehhez az igényhez igazodik a gyártó. A magas szintű berendezések megbízhatósága, egyedi tulajdonságai, modern kialakítása és a termékek széles választéka a C&H termékeket népszerűvé teszi a világ sok országában. A Cooper & Hunter egyik legfontosabb prioritása a legjobb minőség elérése.

  • Kevesebb mint 0,2% hiba arány,
  • minden alkatrész 100% -os tesztelése és teljes működési ellenőrzése,
  • környezetbarát gáz R32-es 

  A C&H minőségellenőrzési szabványai megfelelnek az Amerikai Fűtési, Hűtő- és Légkondicionáló Mérnökök Egyesületének (ASHRAE) és a Fűtés, hűtés és légkondicionálás mérnökeinek amerikai szövetségének, ezek a legfontosabb szövetségek a piacon.

  Technológia

  Kiemelkedő kutatási és fejlesztési csapata átfogó ismeretekkel  rendelkezik a légkondicionáló ipar legújabb technológiájáról, ideértve a kiváló tesztberendezéseket is, ahol a gyári EER tesztelési szabvány erőssége 4% -kal magasabb, mint a kínai nemzeti szabvány. Ezek a magas technológiai előírások megfelelnek a Cooper & Hunter azon elkötelezettségének, hogy olyan kiváló termékeket állítson elő, amelyek javítják az ügyfelek életminőségét. A Cooper & Hunter a technológiai innovációval és a fogyasztóközpontú termékfejlesztéssel foglalkozik. HVAC berendezéseinek nagy részét a kínai fő gyártóüzemben gyártják, amelyet a legmagasabb szintű minőségi és ipari szabványok jellemeznek, ez garancia a minőségre.

  Márka Cooper & Hunter
  Model C&H Cooper & Hunter CH-IC071RKE/CH-IU071RKE Kazettás Inverteres Split Klíma
  Típus C&H Cooper & Hunter CH-IC071RKE/CH-IU071RKE Kazettás Inverteres Split Klíma
  Működési elv hűtő Igen
  Műkődési elv fűtő Igen
  Energiaosztály Hűtés A++
  Energiaosztály Fűtés A+
  SEER 6,1
  SCOP 5,1
  Töltő Gáz R32
  WIFI Igen
  Hűtés kapacitás 7.3 kW
  Fűtés kapacitás 7.9 kW
  Helyiség méret min. 65 m2
  Helyiség méret max. 85 m2
  Split rendszer Igen

  Hasonló termékek