0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Fűtési rendszer támogatás

  Cégünk részt vesz a „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel” elnevezésű pályázaton, a pályázattal kapcsolatban keressenek bennünket emailben! Új támogatási forma az Innovációs és Technológiai Minisztérium lakossági napelemes és fűtési rendszerek támogatásáról szóló pályázat. Ennek a pályázatnak a lényege, hogy az alacsonyabb jövedelemmel rendelkező háztartások is tudják a fűtésrendszerüket fejleszteni. Ide kattintva lehet kiválasztani a pályázatban részt vevő kivitelezőt

  A pályázat beadási határidejét időközben területenként meghosszabbították!


  Lakásfelújítási támogatás

  Lakásfelújítási támogatásVásároljon és szereltessen be Ön is klímát, hőszivattyút a lakásfelújítási támogatás igénybevételével! A lakásfelújítási támogatást a légkondícionálás és a fűtés korszerűsítésére is igénybe veheti.

  Mi a Lakásfelújítási, vagy Otthonfelújítási támogatás?

  A 2021 január 1-től felhasználható Lakásfelújítási támogatás – más néven Otthonfelújítási támogatás – egy egyszeri alkalommal használható és vissza nem térítendő állami támogatás, amely kizárólag a lakóhelyül szolgáló ingatlan felújítási munkálataira igénylehető támogatás.

  Legfontosabb tudni való hogy utófinanszírozásról van szó, vagyis az elvégzett munkákról, az anyagköltségről és munkadíjról benyújtott számlák alapján utólagosan történik a kifizetés az állam részéről.