0
Kosár0 Ft

  A kosár üres.

  Összesen : 0 Ft

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Mitsubishi PUMY-P200YKM2(-BS) Multi Inverter Kültéri Klíma

  Cikkszám: M068

  MITSUBISHI PUMY-P200YKM MULTI SPLIT

  • Hűtés kapacitás
   22.4 kW

  • Fűtés kapacitás
   25 kW

  • Helyiség méret
   200 m2 - 260 m2

  • WIFI
   Nem

  Bruttó ár:
  2.850.000 Ft

  MITSUBISHI PUMY-P200YKM MULTI SPLIT INVERTERES OSZTÓDOBOZOS KÜLTÉRI EGYSÉG 3 fázisú.

  Változó hűtőközeg tömegáramú klíma klímaberendezés. Javasolt nagyobb ingatlanok, csarnokok, hűtésére-fűtésére. Ctiy multi VRF hűtésre és fűtésre.

  • 22,4 kW hűtőteljesítmény
  • 25 kW fűtőteljesítmény
  • Ezen kiegészítők külön rendelhetők.
  • PAC-MK32BC elosztó doboz maximum három beltérihez.,
  • PAC-MK52BC elosztó doboz maximum hat beltérihez.

  Mitsubishi Electric

  A japán Mitsubishi cég 1954 óta gyárt és forgalmaz légkondicionáló berendezéseket, ebben az évben mutatták be Japán első falra szerelhető, split típusú légkondicionálóját. A cég beltéri klimatizálással már 1921-ben foglalkozott, ekkor kezdett elektromos ventilátort árusítani. A Japán széles körű éghajlati viszonyainak megfelelő légkondicionáló rendszerek létrehozásának kihívása kifinomult, mégis robusztus gépek és rendszerek kifejlesztéséhez vezette a céget az elmúlt évtizedekben. Ezek gyakorlatilag minden éghajlati környezetben hosszútávon ellensúlyozzák az állandó használat okozta károkat energiahatékonyságukkal és a környezetre gyakorolt minimális hatással. Mára a Mitsubishi Electric szintén vezető szerepet játszik a világban az otthoni, kereskedelmi és ipari légkondicionáló rendszerek piacán. 

  Mitsubishi Electric Quality, azaz MEQ a cég üzleti hitvallásának egyszerű mottója – amellett, hogy az ipari szabványoknak megfelelnek a klímaberendezéseik, különösen nagy hangsúlyt fektetnek technológiai fejlesztéseikben a környezeti károk enyhítésére és a tartósságra.

  Tudta?

  A 2. században Kínában Ding Huan gépészmérnök, a Han-dinasztia feltalálója egy rotációs ventilátort fejlesztett, melyet légkondicionálásra használtak, amelynek egyenként 3 m átmérőjű kerekét foglyok működtettek kézzel hajtva. 747-ben Xuanzong császár (Tang-dinasztia) építette a Hűvös Csarnokot a császári palotába, amelyben légkondicionálásra vízhajtású ventilátorkereket használtak, valamint emelkedő vízsugarakat hideg víz permetezésre. és emelkedő vízsugarak a szökőkutakból. A következő császári dinasztia idején, 50 évvel később már forgó ventilátort használtak hűtésre. 

  Márka Mitsubishi
  Model PUMY Multi Inverter Kültéri Klíma
  Típus PUMY-P200YKM2(-BS) - 3-phase
  Működési elv hűtő Igen
  Műkődési elv fűtő Igen
  SEER 3,7
  SCOP 4,28
  Töltő Gáz R410
  WIFI Nem
  Hűtés kapacitás 22.4 kW
  Fűtés kapacitás 25 kW
  Helyiség méret min. 200 m2
  Helyiség méret max. 260 m2
  Split rendszer Nem
  Multi Split Igen
  Csak kültéri Igen
  Csak beltéri Nem
  Hőszivattyú Nem

  Hasonló termékek