0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Mitsubishi MXZ-5E102 VA Multi Inverter Kültéri Klíma

  Cikkszám: M060

  Mitsubishi MXZ sorozatú multi inverter klíma kültéri egység

  • Hűtés kapacitás
   10.2 kW

  • Fűtés kapacitás
   10.5 kW

  • Helyiség méret
   100 m2 - 120 m2

  • WIFI
   Nem

  1.140.000 HUF

  Mitsubishi MXZ-5E102 VA sorozatú multi inverter klíma kültéri egység. 

  Beltéri egységgel üzemeltethető készülék. A kültéri egységek akár 5 belétri egységet is képesek üzemeltetni. A benne lévő hőcserélők lehetővé teszik a hűtőrendszer hatásfokának növelését, ezáltal fele annyi energiával eléri a kívánt hőmérsékletet ,ez a Mitsubishi minőségének bizonyítéka.

  • Az A++ energiaosztályú besorolást kis energiafogyasztásának köszönheti.
  • A beltéri készülékkel a hűtési teljesítmény: 10,2 kw.
  • Fűtés teljesítmény 10,5 kw.
  • SEZ sorozat Működési tartomány hűtés -10 - 46 °C
  • Működési tartomány fűtés -15 - 24 °C

  Mitsubishi Electric

  A japán Mitsubishi cég 1954 óta gyárt és forgalmaz légkondicionáló berendezéseket, ebben az évben mutatták be Japán első falra szerelhető, split típusú légkondicionálóját. A cég beltéri klimatizálással már 1921-ben foglalkozott, ekkor kezdett elektromos ventilátort árusítani. A Japán széles körű éghajlati viszonyainak megfelelő légkondicionáló rendszerek létrehozásának kihívása kifinomult, mégis robusztus gépek és rendszerek kifejlesztéséhez vezette a céget az elmúlt évtizedekben. Ezek gyakorlatilag minden éghajlati környezetben hosszútávon ellensúlyozzák az állandó használat okozta károkat energiahatékonyságukkal és a környezetre gyakorolt minimális hatással. Mára a Mitsubishi Electric szintén vezető szerepet játszik a világban az otthoni, kereskedelmi és ipari légkondicionáló rendszerek piacán. Mitsubishi Electric Quality, azaz MEQ a cég üzleti hitvallásának egyszerű mottója – amellett, hogy az ipari szabványoknak megfelelnek a klímaberendezéseik, különösen nagy hangsúlyt fektetnek technológiai fejlesztéseikben a környezeti károk enyhítésére és a tartósságra.

  Tudta?

  A 2. században Kínában Ding Huan gépészmérnök, a Han-dinasztia feltalálója egy rotációs ventilátort fejlesztett, melyet légkondicionálásra használtak, amelynek egyenként 3 m átmérőjű kerekét foglyok működtettek kézzel hajtva. 747-ben Xuanzong császár (Tang-dinasztia) építette a Hűvös Csarnokot a császári palotába, amelyben légkondicionálásra vízhajtású ventilátorkereket használtak, valamint emelkedő vízsugarakat hideg víz permetezésre. és emelkedő vízsugarak a szökőkutakból. A következő császári dinasztia idején, 50 évvel később már forgó ventilátort használtak hűtésre. 

  Márka Mitsubishi
  Model Standard MXZ Multi Inverter Kültéri Klíma
  Típus MXZ-5E102 VA (R410A)
  Működési elv hűtő Igen
  Műkődési elv fűtő Igen
  SEER 6,6
  SCOP 4,2
  Töltő Gáz R410
  WIFI Nem
  Hűtés kapacitás 10.2 kW
  Fűtés kapacitás 10.5 kW
  Helyiség méret min. 100 m2
  Helyiség méret max. 120 m2
  Split rendszer Nem
  Multi Split Igen
  Csak kültéri Igen
  Csak beltéri Nem
  Hőszivattyú Nem

  Hasonló termékek