0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Toshiba Super Daiseikai 9 Inverteres Split klíma RAS-13PKVPG-E / RAS-13PAVPG-E

  Cikkszám: T016

  Toshiba RAS-13PKVPG-E / RAS-13PAVPG-E Super Daiseikai 9 Inverteres Spli Klíma

  • Telepítési csomag: 60.000 HUF
  • Hűtés kapacitás
   3.5 kW

  • Fűtés kapacitás
   4 kW

  • Helyiség méret
   30 m2 - 45 m2

  • Energiaosztály Hűtés
   A+++

  • Energiaosztály Fűtés
   A+++

  • WIFI
   Igen

  750.000 HUF

  Toshiba RAS-13PKVPG-E / RAS-13PAVPG-E Super Daiseikai 9 Inverteres Spli Klíma 

  PREMIUM modell kiváló hatékonysággal, és értékekkel. A Daiseikai japánul azt jelenti, hogy „a helyes válasz”, és a Toshiba zászlóshajója, a DAISEIKAI 9 pontosan ez: az optimális lakossági légkondicionáló minden igényhez. Kiváló teljesítménnyel, nagy hatékonysággal, csúcsminőségű gyártással és intelligens funkciókkal a DAISEIKAI 9 kategóriájában kiemelkedő.
  Világos "wooden texture reflect" kivitel. Két "Silent mód" a kültéri egységhez. 
  A Toshiba klíma hallható, de nem érezhető. A magas hatékonyságú és energiatakarékos hűtés mellett, nagyon sok extrát tartalmaznak. A Daiseikai 9 rendszer biztosítja a legnagyobb energiamegtakarítást, és páratlan IAQ-t az Ag + Plasma tisztító légszűréssel, amely hatékonyan képes akár 0,001 mikron méretű részecskék befogására is. Ide tartoznak a füst, a por és a levegőben lévő egyéb szennyeződések. A Toshiba RAS-13PKVPG-E / RAS-13PAVPG-E invereteres klíma, a légkondicionálás csúcsa. A klimatizálás nemcsak a hőmérséklet és páratartalom szabályozását jelenti. Ezek a termékek tiszta levegőt biztosítanak Ön és családja számára. Halk, ezért észrevehetetlen a működése. Megjelenése exkluzív. A Toshiba szűrőrendszerek hatékonyan tisztítják a szoba levegőjét a durvább szemcséktől, vírusoktól és baktériumoktól.

  RAS-13PKVPG-E / RAS-13PAVPG-E tulajdonságok:toshiba-ras-13pkvpg-e-ras-13pavpg-e-inverteres-split-klima

  • 3,5 kW hűtési teljesítmény,
  • 4 kW fűtési teljesítmény,
  • Integrálható WiFi-vezérlő TOSHIBA felhőn keresztül,
  • Kényelmes infravörös távirányító heti időzítővel,
  • A+++/A+++
  • Automata üzemmód váltás,
  • hűtőközeg R32.
  • SEER 9,5
  • SCOP 5.1,
  • Rendkívül csendes, 20 dB (A) alatti, csendes üzemmódban,
  • Felhasználóbarát vezeték nélküli távirányító heti időzítővel,
  • Paraméter előre beállított 8 ° C gomb a fagyvédelemhez az ünnepi időszakokban,
  • Kényelmes alvás az extra csend üzemmódhoz, 
  • A 3D légáramlás-vezérlés függőleges és vízszintes motorizált lamellákkal,
  • Rendkívül energiatakarékos, legkisebb energiafogyasztással, akár 5,1 EER hűtéssel,
  • Nagyon alacsony energiafogyasztás minden körülmények között,
  • Széles környezeti tartomány: Hűtés -15 ° C és 46 ° között C / fűtés -15 ° C és 24 ° C között,
  • Beltéri levegő minősége kettős szűrésű plazma Ion töltő szűrőrendszerrel,
  • Nagyon magas A +++ / A +++ hatékonysági osztály hűtésben és fűtésben egyaránt,
  • ECO mód - akár 25% energiát takarít meg a normál beállításokhoz képest. Ez a funkció automatikusan növeli vagy csökkenti a hőmérsékletet, megakadályozva a szélsőséges szobahőmérsékleteket és csökkenti az energiafogyasztást.
  • A lonizáló rendszer tiszta és egészséges környezetet biztosít,
  • Öntisztítás - az öntisztító funkció csökkenti a légkondicionáló páratartalmát, megakadályozva ezzel a szagok és a penész kialakulását.
  • Heti időzítő 4 szabadon programozható beállítások naponta és 7 különböző programok hetente,
  • Kültéri egység zajcsökkentés éjszakára,
  • Kandalló üzemmód állandó ventilátorsebességgel a kényelem javítása érdekében minden körülmények között
  • Zajszint (kültéri) 46 db(A)
  • Méretek (beltéri) 293x851x270
  • Méretek (kültéri) 630x 800x300
  • Súly (beltéri) 14 kg
  • Súly (kültéri) 38 kg

  A Toshiba termékei környezetbarát használatra, megbízható tartós működésre és a jelenleg elérhető csúcstechnológia használatára lettek kifejlesztve. A japán precíz tervezés, a hagyomány és a környezet tisztelete a légkondicionálás fejlesztése területén is érzékelhető a Toshiba klíma berendezéseknél. A klimatizálás energia igényes, és nem kifejezetten környezetbarát technológia. Ezért a Toshiba az energia takarékosságot, halk működést, és tartósságot mint alap tulajdonságokat építette be termékeibe. A tartósságot és kiváló működést a prototípus legyártása utáni alapos, részletes és hosszú tesztelésnek köszönheti. A tesztelés után a felfedezett hiányosságokat, problémákat kijavítják, és így gyártásba már csak a gyakorlatban is kiválóan teljesítő termékek kerülnek. Így nem a felhasználókkal teszteltetik a termékeket, hanem a felhasználó a pénzéért egy tökéletes kész és tartós terméket kap.

  A Toshiba cég (japánul: Kabushiki-gaisha Tōshiba; Kabusiki-gaisa Tósiba) japán tradícionális multinacionális vállalat, székhelye Tokióban található. Napjainkra a Toshiba termékei az igazi Japán megbízható jó minőség védjegyeivé váltak. Ha valami Toshiba, akkor az nem fog csalódást okozni. Ha valami Toshiba, akkor az környezet barát. Ha Toshiba akkor megbízható. Mindegy, hogy egy ventillátor, vagy egy vízi erőmű, mindkettő a végletekig precízen van elkészítve. A Toshiba ezért sok-sok éve megbízhatóan őrzi piacvezető pozícióját.

  A Toshiba termékek az összes felhasználói réteg számára elérhetőek, úgy az olcsó megfizethető klíma, mint a minden luxust tartalmazó csúcstechnológia területén. Bárki megtalálhatja a számára megfelelő Toshiba klímát, bármilyen is az elképzelés. Az olcsó árak mellett a tartósságot hivatottak biztosítani a kiemelkedően hosszú, egyes termékeknél akár 10 évet is elérő garancia szavatossági feltételek. Ezt úgy sikerül elérni, hogy a klíma rendszereihez a Toshiba lefejleszt minden összetevőt, a vezérléstől a csapágyazáson keresztül a legutolsó csatlakozóig mindent. A Toshiba hűtő, fűtő, légkondicionáló berendezései műszakilag finoman hangoltak, és tartósak. Ezért tud ilyen hosszú garancia időt adni  a termékeire. A gyártásból és a cég megbízhatóságából adódóan egy legyártott szériára sokáig lehet alkatrészt kapni, ezért a javítás is megoldott (sok más berendezéstől eltérően) bár meghibásodás nem gyakran fordul elő.

  Jelenleg több mint 30 laboratóriummal, kutatóintézettel és háromszáz leányvállalattal rendelkezik. Termékei között a környezetbarát szélerőművek ugyanúgy megtalálhatók, mint a nagysebességű gyorsvonatok, televíziók, telefonok, erőművek. A Toshiba az infrastrukturális termékektől a félvezetőkön és IC-ken keresztül az általános fogyasztási cikkekig átfogó termékpalettával rendelkezik. A Toshiba 2009-ben elnyerte az ötödik legnagyobb számítógép beszállítói helyet a HP, a Dell, az Acer és a Kínai Lenovo után. A félvezető gyártás területén az első 20 gyártó között van. A számítógépek, illetve számítógép periféria gyártása (SSD, merevlemezek, nyomtató, stb.) is számottevőek. A félvezetők és IC rendszerek fejlesztése során a magas műszaki színvonal megjelenik a légkondicionálók vezérlő egységeiben, és a működés során. A Toshiba légkondicionálóinál például az erőteljes hűtés, fűtés funkciók mellé a csúcstechnológia működési és fogyasztási paraméterei is kiválóak. A Toshiba termékeinek káros anyag kibocsátása nincs. Aki tehát Toshiba terméket vásárol, a környezetbarát technológiák mellett teszi le voksát. Aki Toshiba terméket vásárol, hosszútávra tervez.

  Fejlesztései jelentős része a költséghatékony működésre és energiatakarékosságra vonatkoznak. Ezért a Toshiba termékek környezetkímélő zöld termékeknek minősülnek. A környezetvédelmi intézkedések közé tartozik a 2025-ig tartó, „Ültessünk 1,5 millió fát” mozgalom, világméretű erdőfejlesztési projekt. A  vállalat Environmental Vision 2050 programja társadalmi szerepvállalásra ösztönöz és a környezetvédelem javítására keres lehetőségeket. A Toshiba nagyon komolyan veszi a környezet védelmét, és az emberek környezetükre gyakorolt hatását, és ezért a környezetvédelmi kampányokba és projektekben tevőlegesen is rész vesz.

  Márka Toshiba
  Model Toshiba RAS-13PKVPG-E / RAS-13PAVPG-E
  Típus Super Daiseikai 9 Inverteres Spli Klíma
  Működési elv hűtő Igen
  Műkődési elv fűtő Igen
  Energiaosztály Hűtés A+++
  Energiaosztály Fűtés A+++
  SEER 9,5
  SCOP 5,1
  Töltő Gáz R32
  WIFI Igen
  Hűtés kapacitás 3.5 kW
  Fűtés kapacitás 4 kW
  Helyiség méret min. 30 m2
  Helyiség méret max. 45 m2
  Split rendszer Igen
  Multi Split Nem
  Csak kültéri Nem
  Csak beltéri Nem
  Hőszivattyú Nem

  Klímaszerelés Budapesten Önnek!                      

  Talán a legfontosabb információ ezzel kapcsolatban hogy minden ingatlan más és más, ezért kérje a klíma szerelés árak pontosítását, a helyszíni felmérés során. Akcióinkról, és egyedi kedvezményeinkről, klíma beszerelési árainkról érdeklődhet e-mailben info@helloklima.com és a +36702333760 telefonszámon. További kedvezmények nagyobb mennyiségű megrendelésnél.

  Vállalkozásunk kizárólag helyszíni felmérés után tud adni pontos árajánlatot, mivel ingatlanonként és megrendelőnként más feltételek kell megfelelnie a készüléknek, mind az elhelyezésnek. Ajánlatunkban részletezzük az összes felmerülő költséget, ezért Önnek semmilyen rejtett  költségre nem kell számítania a megküldött ajánlat után. A klímaszerelés és az ehhez kapcsolódó beszerelésről, telepítésről, előcsövezésről szóló áraink tájékoztató jellegűek. 

  Minden esetben érdemes szakember tanácsát kikérni, sok mindentől függ a készülék tudni fogja e a gyár által meghatárotzott értékeket. Ebben tudunk segítséget nyújtani. 

  Véleményünk szerint a legegyszerübb készülékből is ki lehet hozni a maximumot, ahogy egy prémium készülékből is a leggazdaságtalanabb működést, ez mind csak a telepítésen múlik.

  Ingyenes helyszíni felmérésre időpont egyeztetés: +36702333760

  A KLÍMASZERELÉS ÁRA TARTALMAZZA:

  • https://helloklima.com/klimaszereles/Az oldalfali mono split klíma beltéri egység felszerelését, beüzemelését
  • Split klíma kültéri egység felszerelését, bekötését maximum 4 méter magasságban
  • A hűtőköri nyomáspróbáját és vákuumozását, szakszerű beüzemelését
  • 9mm hőszigeteléssel ellátott rézcső pár kiépítését dekorcsatornában (a gyártók által meghatározott minimum) 3m-ig
  • Megerősített és rezgéscsillapított kültéri egységet tartó fali konzolt
  • A kondenzvíz gravitációs elvezetését a rézcsövek irányába kábelcsatornában 3m-ig!
  • A klímaszerelés során az elektromos betáplálás kiépítését a rézcsövek irányába kábelcsatornában 3m-ig!
  • Budapesti klímaszerelésnél díjmentes felmérést

  A KLÍMASZERELÉS ÁRA TARTALMAZZA TOVÁBBÁ:

  • A klímaberendezést, valamint a légkondicionáló beszereléshez szükséges anyagok helyszínre szállítását
  • A munkaterületre történő kiszállási költséget (Budapesten és Pest megyében)
  • A klíma szerelő és a segédmunkás munkadíját
  • Egyszeri főfal átfúrását
  • Takarófóliát, hullámpapír leterítést, lábzsák használatát (az értékek megóvása érdekében)
  • A keletkezett törmelék eltakarítását
  • A telepített klímaberendezés szakszerű beüzemelésé
  • Hosszú rézcső pár esetén a gyári hűtőközegen felül szükséges plusz gáztöltést
  • A készülék gazdaságos és komfortos üzemeltetésének betanítását, ismertetését
  • 12 hónap vagy a rendszeres, cégünkkel elvégzett klíma karbantartás esetén a készülék gyártója által meghatározott garancia időtartalmáig szóló jótállást a klímaszerelésre, ez lehet 3-5 és akár 10 év is.

  Részletes tájékoztatást a klímaszerelés árak -ról ide kattintva találhat!

  Hasonló termékek