0
Kosár0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  MENÜhelloklima      
  0
  ...

  Daikin FTXM35M / RXM35M9 Perfera Inverteres Split klíma

  Cikkszám: D025

  Daikin Bluevolution Perfera FTXM35M / RXM35M9 oldalfali inverteres klíma

  • Hűtés kapacitás
   3.5 kW

  • Fűtés kapacitás
   4 kW

  • Helyiség méret
   30 m2 - 45 m2

  • Energiaosztály Hűtés
   A+++

  • Energiaosztály Fűtés
   A+++

  • WIFI
   Igen

  460.000 HUF

  Daikin Bluevolution Perfera FTXM35M / RXM35M9 oldalfali inverteres split klíma szett

  Daikin – Aki már részt vett olyan beszélgetésben, ahol klimatizálásról volt szó, a Daikin nevet biztosan hallotta – a hírnév nem ok nélküli, a cég minőségben és szakértelemben világelső. A Daikin készülékeket 3 év garanciával értékesítjük. A Daikin Perfera sorozat 2-7 kW-os modellekben elérhető! A készülékek multi split rendszerekhez is csatlakoztathatóak, így egyetlen kültéri egységgel több beltéri egységet is lehetséges üzemeltetni különböző helyiségekben.

    Alapadatok: daikin-ftxm35m-rxm35m9-prefera-inverteres-split-klima

  • 3,5 kW hűtési teljesítmény
  • 4,0 kW fűtési teljesítmény
  • infra távirányító
  • hűtőközeg: R32
  • 8,5 SEER
  • 5,3 SCOP
  • Zajszint (kültéri egység) 45db(A)
  • Energiaosztály A+++ / A+++
  • Súly (beltéri egység): 10 kg
  • Súly (kültéri egység): 40 kg
  • kivehető, mosható, penészbiztos szűrő
  • Méretek (beltéri egység): 294x811x272 mm
  • Méretek (kültéri egység): 765x550x285 mm
  • működési tartomány (hűtés/fűtés): -15°C-46°C / -15°C-18°C

  A készülék specialitásai:

  • 30-45 m2-es helyiségek fűtésére és hűtésére ideális
  • Többzónás intelligens szem – a többzónás intelligens szemmel rendelkező berendezések észlelik a szobákban található emberek mozgását, és a személyekről elterelik a légáramlást, így ők közvetlenül nem tartózkodnak huzatban. Energiamegtakarító funkciót is ellát – amennyiben 20 percig nem észlel mozgást a helyiségben a szenzor, a berendezés kikapcsol.
  • Nagyteljesítményű üzemmód – a ’Nagyteljesítményű üzemmód’ lehetővé teszi, hogy a készüléken Ön egyetlen gombnyomással állítsa be a maximális teljesítményt, mégsem kell aggódnia a villanyszámla miatt abban az esetben, ha elfelejtené kikapcsolni a funkciót. Ezzel a funkcióval a lehető legrövidebb idő alatt hűtheti le vagy fűtheti fel a helyiséget, 20 perc elteltével a berendezés automatikusan visszavált normál üzemmódra, megakadályozva az energiapazarlást.
  • Econo, azaz gazdaságos üzemmód – a gazdaságos üzemmód lehetővé teszi, hogy korlátozza a légkondicionáló maximális teljesítmény-felvételét, abban az esetben, ha más elektronikai berendezések is egyidejűleg üzemelnek (porszívó, mikrohullámú sütő stb.) és ezáltal a kismegszakító gyakran kiold, vagy ha csak korlátozni akarja a teljesítmény-felvételt. 
  • Komfort légáramlás üzemmód – a ’Komfort’ légáramlás üzemmód automatikusan állítja be a légáramlást a legkellemesebb hőmérséklet-eloszlás érdekében anélkül, hogy egyenesen az emberekre irányítaná a légáramot.
  • 3D légáramlás – a ’3D légáramlás’ funkcióval rendelkező berendezések képesek a légáramlást nemcsak horizontálisan, de vertikálisan is irányítani – a felhasználó kérésére vagy akár automatikusan. 
  • Beltéri egység csendes üzemmódja – az ezzel a funkcióval rendelkező berendezések képesek kivételesen alacsony zajszint elérésére. Ez a funkció tökéletes a hálószobába telepített berendezések esetében, mert zavartalan alvást biztosít Önnek még bekapcsolt állapotban is.
  • Kültéri egység csendes üzemmódja – sok esetben kell vigyázni arra, hogy ne zavarja a szomszédokat az éjszaka folyamán – különösen a sűrűn lakott területeken vagy társasházakban. A kültéri egység csendes üzemmódja korlátozza a kültéri egység zajszintjét, tehát Ön nyugodtan üzemeltetheti a légkondicionálót anélkül, hogy bárkit zavarna ezzel.
  • Titánium apatit fotokatalitikus levegő szűrő – a levegőt diszkrét, és hatékony kémiai reakciókon keresztül tisztítja meg: első fázisban a szűrő kalcium hidroxiapatit rétege elnyeli a baktériumokat, a vírusokat, az ammóniát, a nitrogén oxidot és az egyéb ártalmas anyagokat. Aztán a természetes fény hatására a titánium oxid aktiválja a hidroxil gyököket és ártalmatlan vízzé és szén-dioxiddá bontja le az elnyelt anyagokat. 
  • Multi split alkalmazás – ez az egység csatlakoztatható multi split kültéri egységre. A Multi split alkalmazás több helyiség légkondicionálását teszi lehetővé egyetlen kültéri egységről. Ez egyszerűbb és elegánsabb telepítést és kisebb kültéri helyigényt tesz lehetővé. A multi split kültéri egységekre 2-5 beltéri egység csatlakoztatható, míg a Super Multi Plus rendszerekre akár 9 beltéri egység is.
  • Heti időzítő – a Daikin heti időzítőjével Ön beállíthatja a napi működési időintervallumokat, a hét minden napjára.
  • Wi-Fi vezérlési lehetőség külön megvásárolható BRP069B45 interfésszel.
  • Online szabályozási lehetőség – az ’Online Szabályzás’ lehetőséggel rendelkező egységek bárhonnan és bármikor vezérelhetők mobiltelefonról vagy táblagépről is. Ez a funkció egy opcionális kiegészítőt igényel, valamint egy meglévő LAN hálózatot, amire rácsatlakoztathatja a berendezést. Amellett, hogy mobiltelefonról egyszerűen, könnyen és közvetlenül szabályozható, a legtöbb egységnél lehetőség van arra is, hogy kifinomult otthoni, vagy épületfelügyeleti rendszerre csatlakozzon Modbus, vagy KNX kommunikációs protokollon keresztül, vagy Daikin központi vezérlőre. (BACnet-re, vagy LON-ra való csatlakozás is lehetséges Daikin DIII-Net protokollon keresztül.)
  • 24 órás időzítő – a Daikin 24 órás szabályzója elhozta Önnek az irányítást. Állítsa be, hogy mikor szeretné, hogy a légkondicionáló berendezés be- és kikapcsoljon, így tökéletes komfortban lesz része, amikor csak szeretné.
  • Elegáns formatervezés

  Daikin

  A japán Daikin cég története repülőgépek radiátorcsöveinek gyártásával kezdődött 1924-ben. Azóta a Daikin vezető légkondicionáló társasággá vált, és lett a világon az egyetlen olyan vállalat, amely mind légkondicionáló berendezéseket, mind hűtőközeget fejleszt, gyárt és forgalmaz. A kompakt légkondicionálás piacán forradalmi fejlesztésük volt az 1951-es „Mifujirator". Egészen addig egy légkondicionáló berendezés üzemeltetéséhez szakemberekre volt szükség, a kompakt berendezés azonban lehetővé tette, hogy automatikus vezérléssel is működjön a kompresszorból, kondenzátorból, ventilátorból és egyéb elemekből összeálló légkondicionáló. A Daikin kereskedelmi forgalomba kerülő klímaberendezéseinek ez jelentette az alapját.

  „A levegő nélkülözhetetlen lételemünk, és védelmében szerepünket folyamatosan bővítenünk kell. Innovatív technológiánk használatával kiemelkedő termékeket és rendszermegoldásokat szállítunk, amelyek kényelmesebb és fenntarthatóbb belső környezetet biztosítanak a világ minden emberének és régiójának.” – olvasható a cég honlapján a cég hitvallása. 

  A Daikin cég jelenleg vezető szerepet tölt be a légkondicionálók piacán. A cég lassan 100 éves története és fejlődése garancia a minőségi berendezésekre, mind lakossági, mind ipari vagy kereskedelmi célú felhasználás esetén. 

  Tudta?

  Nikola Tesla váltott áramú motorfejlesztése tette lehetővé az oszcilláló ventilátorok feltalálását a 20. század elején. 1902-ben egy 25 éves new yorki mérnök, Willis Carrier találta fel az első modern légkondicionáló rendszert. Ebben a mechanikus egység vízhűtésű tekercseken keresztül továbbította a levegőt. Ez azonban még nem az emberi kényelmet célozta: egy nyomda páratartalmát volt hivatott szabályozni. Carrier 1922-ben találta fel a centrifugális hűtőt, amely központi kompresszort adott hozzá az egység méretének csökkentése érdekében. 1925-ben a Memorial Day hétvégéjén mutatták be a nagyközönségnek, a Times Square-en található Rivoli moziban debütált, s ezzel évekre meghatározta a nyári blockbusterek sikerét is, hiszen az emberek szívesen jártak hűsölni a filmszínházba. 

  Márka Daikin
  Model Perfera Inverteres Split klíma
  Típus FTXM35M / RXM35M9
  Működési elv hűtő Igen
  Műkődési elv fűtő Igen
  Energiaosztály Hűtés A+++
  Energiaosztály Fűtés A+++
  SEER 8,5
  SCOP 5,1
  Töltő Gáz R32
  WIFI Igen
  Hűtés kapacitás 3.5 kW
  Fűtés kapacitás 4 kW
  Helyiség méret min. 30 m2
  Helyiség méret max. 45 m2
  Split rendszer Igen
  Multi Split Nem
  Csak kültéri Nem
  Csak beltéri Nem
  Hőszivattyú Nem

  Klímaszerelés Budapesten Önnek!                      

  Talán a legfontosabb információ ezzel kapcsolatban hogy minden ingatlan más és más, ezért kérje a klíma szerelés árak pontosítását, a helyszíni felmérés során. Akcióinkról, és egyedi kedvezményeinkről, klíma beszerelési árainkról érdeklődhet e-mailben info@helloklima.com és a +36702333760 telefonszámon. További kedvezmények nagyobb mennyiségű megrendelésnél.

  Vállalkozásunk kizárólag helyszíni felmérés után tud adni pontos árajánlatot kazettás és légcsatornás és parapet rendszerekre, mivel ingatlanonként és megrendelőnként más feltételek kell megfelelnie a készüléknek, mind az elhelyezésnek. Ajánlatunkban részletezzük az összes felmerülő költséget, ezért Önnek semmilyen rejtett  költségre nem kell számítania a megküldött ajánlat után. A klímaszerelés és az ehhez kapcsolódó beszerelésről, telepítésről, előcsövezésről szóló áraink tájékoztató jellegűek. 

  Minden esetben érdemes szakember tanácsát kikérni, sok mindentől függ a készülék tudni fogja e a gyár által meghatárotzott értékeket. Ebben tudunk segítséget nyújtani. 

  Véleményünk szerint a legegyszerübb készülékből is ki lehet hozni a maximumot, ahogy egy prémium készülékből is a leggazdaságtalanabb működést, ez mind csak a telepítésen múlik.

  Ingyenes helyszíni felmérésre időpont egyeztetés: +36702333760

  A KLÍMASZERELÉS ÁRA TARTALMAZZA:

  • https://helloklima.com/klimaszereles/Az oldalfali mono split klíma beltéri egység felszerelését, beüzemelését
  • Split klíma kültéri egység felszerelését, bekötését maximum 4 méter magasságban
  • A hűtőköri nyomáspróbáját és vákuumozását, szakszerű beüzemelését
  • 9mm hőszigeteléssel ellátott rézcső pár kiépítését dekorcsatornában (a gyártók által meghatározott minimum) 3m-ig
  • Megerősített és rezgéscsillapított kültéri egységet tartó fali konzolt
  • A kondenzvíz gravitációs elvezetését a rézcsövek irányába kábelcsatornában 3m-ig!
  • A klímaszerelés során az elektromos betáplálás kiépítését a rézcsövek irányába kábelcsatornában 3m-ig!
  • Budapesti klímaszerelésnél díjmentes felmérést

  A KLÍMASZERELÉS ÁRA TARTALMAZZA TOVÁBBÁ:

  • A klímaberendezést, valamint a légkondicionáló beszereléshez szükséges anyagok helyszínre szállítását
  • A munkaterületre történő kiszállási költséget (Budapesten és Pest megyében)
  • A klíma szerelő és a segédmunkás munkadíját
  • Egyszeri főfal átfúrását
  • Takarófóliát, hullámpapír leterítést, lábzsák használatát (az értékek megóvása érdekében)
  • A keletkezett törmelék eltakarítását
  • A telepített klímaberendezés szakszerű beüzemelésé
  • Hosszú rézcső pár esetén a gyári hűtőközegen felül szükséges plusz gáztöltést
  • A készülék gazdaságos és komfortos üzemeltetésének betanítását, ismertetését
  • 12 hónap vagy a rendszeres, cégünkkel elvégzett klíma karbantartás esetén a készülék gyártója által meghatározott garancia időtartalmáig szóló jótállást a klímaszerelésre, ez lehet 3-5 és akár 10 év is.

  Részletes tájékoztatást a klímaszerelés árak -ról ide kattintva találhat!

  Hasonló termékek